Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 66> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slike salaša u jesen su divne. A malene "lastavice", da ne kopiram Otok s Lastanima, su medene ili medeni! Imaš lijepu zanimaciju sada! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Ma kakvi uobrazio :D, samo sam u gužvi ovih dana. Hvala puno svima na pohvalama! Lasta se isto tako zahvaljuje! :)
Za vikend spremamo neku roštiljadu, kotlovinijadu, podpekijadu na salašu... tako da ću uskoro dati foto-izvještaj sa tog okupljanja, hehe.
A do tada (kako su pisali u starim dokumentima iz našeg arhiva u firmi) - Drugarski pozdrav!
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ljubice draga ovo za vikend vrlo primamljivo zvuči, primamljivije u svakom slučaju od mog pospremanja. Dobar tek. I "vidimo se dok se vidimo"
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Želim vam lijepo vrijeme i pamet u glavu što se tiče vinceka |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I ja šaljem veliki mazeći pozdrav mami Lasti i bebačima
![]() Krasna jesen na salašu...breze predivne
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ugodno druženje i "pamet u glavu"! Tebi velika
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Gogo ne javlja, moš'te misliti koja je to fešta bila - danas četvrtak a
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Tomice iz pouzdanih izvora znam da je s njim sve u redu samo ima ogromnu Gužvetinu na poslu i ne stigne pisati, ali svaki dan je tu negdje pokraj nas (ovo sad zvuči ko ona rečenca iz Dosjea X "istina je svuda oko nas")
![]() |
|
![]() |
|
Tebi svaka čast što ga pokušavaš opravdati, ali ipak mislim da je moja teorija bliža istini |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Gogo, ona padina kod novoposađene magnolije mi je tako dobra!!!!
Oprosti, i ti i svi ostali kojima u vrtove upadam kao padobranac, kao sada tebi, ali večinom samo imam vremena uletiti, nisam kampanjac, ali se jako trudim!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hehe, dobri ste!
![]() Tija je upravu, gužva mi je na poslu i doma pa se nisam stigao javit.
Drugi razlog je to što sam napravio par fotografija prije nego su stigli gosti i onda u svoj toj gunguli nisam stigao fotografirat. Ustvari nisam se ni sjetio da trebam napravit i koju fotku.
![]() Evo i tih famoznih fotografija:
1. Obrano sjeme gonfrena.... Sjeme se osušilo. Ovaj vikend pakiram pošiljke, a idući tjedan sjeme stiže na adrese svima koji su ga tražili.
![]() 2. Od fešte sam slikao samo pripremljenu aparaturu za kuhanje.... ubrzo nakon ove fotke stigli su gosti, a moja pamet otišla daleeeko od fotoaparata, tamo negdje prema prijateljima, kotlovini, povrću i mesu ispod peke, kolačima...
![]() Fešta je trajala cijeli dan. Popodne je stigla i frendica s gitarom, tako da smo imali i živu glazbu
![]() Jedino me je malkice smetalo što nitko od prijatelja nije baš oduševljen vrtovima.... a ja volim raspravljat o hortikulturi, volim da ljudi pogledaju što sve imam u vrtu, prošetaju....
Vi ste kao i ja vrtoljupci, vrtoholičari, pa mi sigurno nećete vjerovat kad kažem da su ljudi došli, sjeli na terasu i od vrta vidjeli jedino ono malo na putu od auta do stola
![]() Pokušao sam ih zainteresirat za biljke, al neuspješno. Počnem s oduševljenjem pričat o nekoj biljci, a oni me u čudu gledaju: "Da, i? Biljka ko i svaka druga. Zelena, ima lišće, stabljiku.... Čemu toliko oduševljenje?"
![]() No, sve u svemu, bilo je stvarno druženje za pamćenje.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bitno je da ste dobro proveli
![]() |
|
![]() |
|
Eh ljubice moja veliš niko nije ni vrt primijetio. Kod mene ista stvar, pogledaju ako im zbilja koja biljka zapne za oko jer ipak pokraj svega moraju proći da ili uđu u kuću ili stignu na terasu. Tak da me iznenadilo ljetos kad mi je prijatelj rekao "čuj mala dobro si ti to zbegecala (uredila), čisto se dobro u tom vrtu osjećam". Frajer je inače totalni antitalent za nešto takvo.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepe slike jeseni iz dvorišta pred zalazak sunca
![]() a prijatelje ne trebaš ni pokušavati zainteresirat za ono što ih ne zanima, to govorim iz vlastitog iskustva, zato smo mi ovdje na forumu |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Glavno da je sve dobro prošlo i da ste se lijepo zabavili a to što nisu ni primijetili tvoje predivno carstvo može im biti jako žao jer bi si oplemenili dušu!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Lijepe male Lastavice, želim im da dobiju topli dom i gazdu koji će ih voljeti kao i ti svoju Lastu. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sve mi je lijepo : i jesenski pejsazi i i uredjaj za slavlje a pogotovo ona crno bijela mama sa crno bijelom djecicom ! Suuuuuuuper !
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepa je jesen u tvom vrtu!!!! A mogu samo zamisliti kako ćeš uskoro trčati za tim crno-bijelim slatkišima! Pozdrav tebi i mami Lasti
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |