Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt seoski
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt seoski

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 66>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2010 u 14:33
smile96 prvo su me jutros nasmijale riječanke, sada vas dvoje....
Nedo Bog da neko uđe u ured.. sjedi plavuša za računarom i ima blagi tele.. osmjeh
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2010 u 13:01
Ti si to mene po špinatu znači "izabrao" ???? Wink
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2010 u 12:57
Bilo ga je i za više od dvoje :D
Višak sam odnio prijatelju koji ga voli, ali ga ne jede često, pošto nitko od njegovih ne podnosi špinat.

Nisam ni sumnjao da voliš špinat. Pa znam ja izabrati onoga tko mi je drag Tongue!
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2010 u 12:56
smile99
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2010 u 12:51
Prije nisam vidjela špinat....za dvoje ga nema ili? Špinat, vruči, topli, hladni mogu jest u svako doba i to u velikim količinama.
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2010 u 12:48
smile159
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2010 u 12:47
Nekako je lakše podnjeti zimu kad imaš pravo ljeto, a to ove godine nismo imali. Eto ja čekam i čekam nešto lijepog vremena da malo još nešto napravim vani , a dočekala sam prvu nedjelju adventa.

Sviđaju mi se nazivi novih mjeseci.
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2010 u 12:36
Stiže nam zima, hladna crno-bijela zima. Ne volim je. Ne mogu reć da je mrzim, ali nisam baš ni lud za njom. Da je ljudi nisu uresili Božićem i Novom godinom, stvarno od nje ne bi bilo nikakve koristi.
Da se mene pita, proljeće bi počinjalo u listopadu, a zimski mjeseci bi bili zakonom zabranjeni. 1. članak Ustava: "Zabranjuje se zimi da dolazi u našu zemlju. Zabranjuje se spominjanje zime i svaka pomisao na njezinu sivu hladnoću. Ukidaju se zimski mjeseci i umjesto njih uvodimo tri nova mjeseca: cvijetanj, voćanj i povrtanj" LOL

Ovaj vikend sam umatao moje "smrze" u toplu odjeću.

Ja sam se grijao uz vatru. Pokušao sam slikati Domaće kako iskaču iz vatre, ali njih je jednostavno nemoguće uhvatiti objektivom. Uvijek nekako izmigolje. Garant to Malik Tintilinić opet izvodi neke svoje fore.

Vrt me je pokušao oraspoložiti šarenilom cvjetova krizantema. Zna i on da ja teško podnosim zimu. 

Spakirao sam u podrum i smrze kojima ni u zemlji nije dovoljno toplo.

I na kraju, bašča me još jednom počastila posljednjim ovojesenjskim obrokom mog omiljenog špinata:

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2010 u 05:52
Prelijepa je jesen u tvom vrtu!!!! A mogu samo zamisliti kako ćeš uskoro trčati za tim crno-bijelim slatkišima! Pozdrav tebi i mami Lasti
Time is something you can never get back..
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2010 u 00:53
Sve mi je lijepo : i jesenski pejsazi i i uredjaj za slavlje a pogotovo ona crno bijela mama sa crno bijelom djecicom ! Suuuuuuuper !   smile55
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2010 u 11:53

Lijepe male Lastavice, želim im da dobiju topli dom i gazdu koji će ih voljeti kao i ti svoju Lastu.

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 20:26
Glavno da je sve dobro prošlo i da ste se lijepo zabavili a to što nisu ni primijetili tvoje predivno carstvo može im biti jako žao jer bi si oplemenili dušu!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 16:04
lijepe slike jeseni iz dvorišta pred zalazak suncaClap
a prijatelje ne trebaš ni pokušavati zainteresirat za ono što ih ne zanima, to govorim iz vlastitog iskustva, zato smo mi ovdje na forumu
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 11:44
Eh ljubice moja veliš niko nije ni vrt primijetio. Kod mene ista stvar, pogledaju ako im zbilja koja biljka zapne za oko jer ipak pokraj svega moraju proći da ili uđu u kuću ili stignu na terasu. Tak da me iznenadilo ljetos kad mi je prijatelj rekao "čuj mala dobro si ti to zbegecala (uredila), čisto se dobro u tom vrtu osjećam". Frajer je inače totalni antitalent za nešto takvo.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 09:37
Bitno je da ste dobro proveli
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 09:30
Hehe, dobri ste! Tongue

Tija je upravu, gužva mi je na poslu i doma pa se nisam stigao javit.

Drugi razlog je to što sam napravio par fotografija prije nego su stigli gosti i onda u svoj toj gunguli nisam stigao fotografirat. Ustvari nisam se ni sjetio da trebam napravit i koju fotku. LOL

Evo i tih famoznih fotografija:

1. Obrano sjeme gonfrena.... Sjeme se osušilo. Ovaj vikend pakiram pošiljke, a idući tjedan sjeme stiže na adrese svima koji su ga tražili.

2. Od fešte sam slikao samo pripremljenu aparaturu za kuhanje.... ubrzo nakon ove fotke stigli su gosti, a moja pamet otišla daleeeko od fotoaparata, tamo negdje prema prijateljima, kotlovini, povrću i mesu ispod peke, kolačima...

Fešta je trajala cijeli dan. Popodne je stigla i frendica s gitarom, tako da smo imali i živu glazbu Smile. Bilo je odlično.

Jedino me je malkice smetalo što nitko od prijatelja nije baš oduševljen vrtovima.... a ja volim raspravljat o hortikulturi, volim da ljudi pogledaju što sve imam u vrtu, prošetaju....
Vi ste kao i ja vrtoljupci, vrtoholičari, pa mi sigurno nećete vjerovat kad kažem da su ljudi došli, sjeli na terasu i od vrta vidjeli jedino ono malo na putu od auta do stola LOL.
Pokušao sam ih zainteresirat za biljke, al neuspješno. Počnem s oduševljenjem pričat o nekoj biljci, a oni me u čudu gledaju: "Da, i? Biljka ko i svaka druga. Zelena, ima lišće, stabljiku.... Čemu toliko oduševljenje?" LOL

No, sve u svemu, bilo je stvarno druženje za pamćenje.

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 08:32
smile57
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 14:27
Gogo, ona padina kod novoposađene magnolije mi je tako dobra!!!!

Oprosti, i ti i svi ostali kojima u vrtove upadam kao padobranac, kao sada tebi, ali večinom samo imam vremena uletiti, nisam kampanjac, ali se jako trudim!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 11:26

Tebi svaka čast što ga pokušavaš opravdati, ali  ipak mislim da je moja teorija bliža istiniWink.

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 10:35
Tomice iz pouzdanih izvora znam da je s njim sve u redu samo ima ogromnu Gužvetinu na poslu i ne stigne pisati, ali svaki dan je tu negdje pokraj nas (ovo sad zvuči ko ona rečenca iz Dosjea X "istina je svuda oko nas")Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.