Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 243> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kako se zove ova biljka što raste oko agave? Lantana mi je poslala tu biljku. Posadila sam je u vazu pa stavila u kuću. Znam da kod tebe zna ponekad biti ispod 0, pa me iznenađuje što je vani (mislila sam da ne podnosi minuse). |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej baka, sada više nije gotovo. Sve pospremljeno, čak sam i kozmos očerupala i stavila si ga na stol u vazu. Na žalost zima je velikim korakom zakoračila u moje dvorište.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kažeš sve pomalo odlazi....Pa po tvom vrtu se ne bi reklo.Još je pun boja!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala Lorice, nekako mi se čini da ću se sa cvijeća tokom zime prebaciti na one delicije od sinoć, a cvijeće neka čeka proljeće.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Nisam par dana zavirila kod tebe, kad tamo svega još ima.
Uživancija prošetati ![]() ![]() ![]() Ti na Kozali ja na Podmurvicama, a razlika ogromna. Moja bijela margaretica već je na zimovanju ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Free kad bi samo znala koliko je to zadovoljstvo kad nam na kavicu dođe netko tko nije iz Rijeke, to je tek ono pravo. Pa nadam se da će se to jednom ostvariti.
Fany, baš me razveselilo ovo tvoje veliko sunce, nakon toliko kiše danas je i u mom vrtu sjalo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo men opet u tvom vrtu baš sam se navadila ,ali mirno spavaj neću ništa uzeti bez tvoje dozvole iako bi rado neke biljke ukrala kažu bolje se prime.fantastično triša
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Idem i jaaaa, ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
E pa dakle, drage moje baš me svaki puta razveselite dolaskom i predivnim rječima, a Mali Gogo mi svojm postovima uvijek uljepša dan, eto vani je ružno vrijeme, ali ja sretna idem k našoj Miri na druženje, ma nema te sile koja bi me sprječila.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
divno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
MILINA!! Kakva raskoš biljaka!
![]() ![]() ![]() svaka čast |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Tvoj vrt je moj "apaurin" ili "praksiten" |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Prava raskoš u tvom vrtu i puno toga rascvitanog
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno je u tvom dvorištu, gdje god se okrenem ili cvijet ili krasan list...ma divota
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo i mene u tvom dvoristu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hej drage moje dobro vam jutro, Vidim niste se umorile razgledavajući moje dvorište, samo škicnete kroz ulazna vrata i sve obuhvatite jednim pogledom.
Hoya pa to je prava stvar, sve biljke ukrasnog lišća uvijek su prelijepe.
Znaš da ću negdje ovdje smjestiti i santolinu iz Skradnika, jer i ona zaslužuje mjesto u jednom kutu mog dvorišta, koji će biti samo srebrni, tj. sivi, no o tome više na proljeće kad krenem u realizaciju.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživala u slikicama, opisu i cvjećkama..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Zato volim bilje sa sivim i šarenim lišćem - i kad nema više cvijeća vrt izgleda raskošno! Obećavala si novi, pravi raspored biljaka i - evo ga!
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Triška, uživala sam u tvom vrtu
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |