Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 93> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mirice, ja konstantno u zaostatcima s pregledanjem vrtova
![]() ![]() ![]() Onu dlakavicu imam i ja, meni je prekrasna, margarete za kojim sam "slinila" cijelo ljeto su prekrasne i vjeruj mi da je svraćanje u tvoj vrt i pogled na njih u najvećoj mjeri razlog zbog čeg ih nabavljam slijedeće godine ![]() I da, draga moja a da ti razmisliš konačno o preimenovanju svog vrta, ovo već odavno nije skromni vrtić ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Evo i mene u tvom vrtu.
Lijepo je bilo pogledati i... vratiti ću se opet! Jurim još kome u posjetu! Za tebe ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Imenjakinjo, evo i mene u tvom vrtu! Preslatko cvijeće a margareta, žuta je zaisata posebna. Lijepi vrt, svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Žuta margareta je prava ljepotica
![]() Dopada mi se gredica sa ciglama ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pregledala sam, nakon dulje vremena, što ima kod tebe, pa mogu ti reći da se tvoj Maleni vrt razbujao, sviđa mi se menta, ružmarin, puzavice, ma sve, a
nar ti je stvarno lijep s puno krupnih plodova, Čestitam ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i žuta margareta plijeni svojom ljepotom!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Žuti se, žuti, kao da sunce sija - prekrasna margareta
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Maćuhice i margarete predivno
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mirice, i ja t posjetila!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga i ja malo prošetala i ustanovila "ni malo, ni skromno" - već prekrasno.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mislim da sam već prije rekla da ovo uopće nije skromni već prekrasan vrt
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Gio draga,dugo nisam bila na forumu pa se izminjalo i sunca i kiše,a evo i danas malo sunca
![]() Antonija-draga šetačice ![]() Panda hvala na posjeti,dugo mi je margaritela bila mala i onda odjednom je odlučila da naglo poraste i sada je grm srednje veličine ![]() Tikvić hvala ![]() Sarajka hvala na posjeti i drago mi je da ti se sviđa u mom vrtu ![]() Hoya ,maginja,maslina,lavanda ružmarin..... ![]() ![]() Ivna veselim se tvojoj posjeti ![]() Lovro hvala i dobrodošla opet ![]() Mira K hvala ![]() Smrcko hvala,moram se pohvaliti-tu ogradicu,moj muž napravio ![]() Mari,5510 drago mi je da ti se sviđa u mom vrtu ![]() Baka hvala,lipa je jesen pa i cviću godi,a nadam se da će me maćuhice sa svojim cvitovima častiti cilu zimu ![]() Otok,uhvatila sam sa fotićem momenat,kao da sunce upija-jel da? ![]() Magnolija hvala ![]() Anaida razveselila si me,dobrodošla mi opet ![]() Retriver Sara i tebi hvala na posjeti ![]() Triša hvala ![]() Mali kaktus i tebi hvala ![]() I svima ostalima koji su povirili u moj vrt ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Ni ja to ne bi bolje sročila - samo bi dodala da su i maćuhice preslatke!! ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opet sam malo virnula!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Mirek , opet sam se malo prosetala i pregledala ! Kaj da velim , sve kaj sam vidjela , dopalo mi se je na prvi pogled !
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
malo sam protegnula prste da vidim ima li kakvih novosti kod tebe
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |