moj mladi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 28> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
puno novih lijepih stvari u tebe!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jako lijepe ruže si kupila
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
hvala ti mali kaktus i antonija, a pošto je hladni i vrt spava evo malo mojih novosti kućnog cvijeća.bliže se novogodišnjih praznika pa uvijek nešto novo kupim da kuća izgleda praznično.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
a ovo sam dobila od moje drage alise i presretna sam jer adenijuma nigdje nisam vidjela za kupiti kod nas u sarajevu, samo da naraste veliki
![]() još jednom hvala alisa
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam jedan dobila na poklon(adenijum)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo ti je kućno cvijeće sve rascvjetano,morat ću na proljeće si i ja nabaviti jedan adenijum vidim svi ga imaju,makar maleckog
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vau koliko novosti i to prekrasnih. Baš si me razveselila sa pupanjem iberisa, moram pregledat svoga možda i mene razveseli.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hvala na pohvalama, draga triša danas sam bila u vrtu iberis pun cvijetova kao da je april, tako je i prošle godine.ne kontam kod svakog cvijeta u proljeće, valjda neka svemirska vrsta
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Prelijep je božićni kaktus,a još kad posve otvori svoje pupove,ljubičice,orhideja.....sve ti je predivno
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
I opet sam setala tvojim vrtom a vidjela sam i cvijece kojim si ukrasila kucu ! Sve je prelijepo !
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
mira i gute fee hvala na posjetu ali moram vam se pohvaliti da sam kupila još dvije bijelu i zelenkasto žutu jer sam pročitala da ne vole biti same.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Krasni noviteti za vrt i u kući!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Predivne su ti orhideje, kaktus...
![]() Mislim da ću se i ja ovu godinu morati počastiti orhidejom. |
|
![]() |
|
Predinve orhideje,nisam znala da vole društvo,baš super,dobar izgovor zlata vrijedi
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prekrasni noviteti Majda.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |