Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj mladi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj mladi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 28>
Korisnik
Poruka
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 17:28
puno novih lijepih stvari u tebe!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 20:39
Jako lijepe ruže si kupilaClapbit će lijepo na proljeće u tvom vrtu
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 14:11
hvala ti mali kaktus i antonija, a pošto je hladni i vrt spava evo malo mojih novosti kućnog cvijeća.bliže se novogodišnjih praznika pa uvijek nešto novo kupim da kuća izgleda praznično.
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 14:12
a ovo sam dobila od moje drage alise i presretna sam jer adenijuma nigdje nisam vidjela za kupiti kod nas u sarajevu, samo da naraste veliki
još jednom hvala alisa
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 15:21

Uploaded with ImageShack.us
sve za 5 majdo  kao i uvjek kod tebe
smile79
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 15:23
i ja sam jedan dobila na poklon(adenijum) ,divno ti je kucno cvijece!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 17:22
Lijepo ti je kućno cvijeće sve rascvjetano,morat ću na proljeće si i ja nabaviti jedan adenijum vidim svi ga imaju,makar maleckogClap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 19:12
Vau koliko novosti i to prekrasnih. Baš si me razveselila sa pupanjem iberisa, moram pregledat svoga možda i mene razveseli.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 19:49
hvala na pohvalama, draga triša danas sam bila u vrtu iberis pun cvijetova kao da je april, tako je i prošle godine.ne kontam kod svakog cvijeta u proljeće, valjda neka svemirska vrsta
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 22:26
Prelijep je božićni kaktus,a još kad posve otvori svoje pupove,ljubičice,orhideja.....sve ti je predivnoThumbs%20Up
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 01:30
I opet sam setala tvojim vrtom a vidjela sam i cvijece kojim si ukrasila kucu ! Sve je prelijepo !   smile78
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 08:40
Thumbs%20Up
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 08:40
mira i gute fee hvala na posjetu ali moram vam se pohvaliti da sam kupila još dvije bijelu i zelenkasto žutu  jer sam pročitala da ne vole biti same.

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 14:59
Krasni noviteti za vrt i u kući!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 16:09
Predivne su ti orhideje, kaktus...Thumbs%20Up
Mislim da ću se i ja ovu godinu morati počastiti orhidejom.  
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 16:12
Predinve orhideje,nisam znala da vole društvo,baš super,dobar izgovor zlata vrijediTongue
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 18:16
 Prekrasni noviteti Majda. ClapClapClap Sigurna sam da će ti uljepšat ove tmurne zimske danesmile106
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 18:34
prekrasno
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 18:38
orhideje su prelijepe  a društvo im je dobro došlo kao i svakome

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 22:39

smile39Uuuu kućni ugođaj je famozan! Od prvog do zadnjeg!ClapClapClap

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 28>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.