moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 89> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mane zanima sljedeće: Prošle sam godine kupila par pitarića
vrijeska i posadila sam ih u vrt, kroz zimu su povenuli...jel to
trajnica i jel ima sanse da ce mi sad na proljeće opet potjerati?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
nema panike TeaK,samo velim da ću,kad se razraste naravno,i kad nađem prikladno mjesto jedan dio vratiti(ko zna možda moja doma ugine pa znam di ću je opet iskopati
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Shasha čemu panika, možda je zaštičena vrsta, ali kod koga bi biljka mogla biti zaštičenija od tebe? Ako si ju već izvukla ispod smeća i nagradila te je svojim cvijetom to znači da je stvarno njegovana i u potpunosti zaštičena.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma budem ja barem jednu grančicu vratila kad se razraste,no negdje gdje ne bacaju vešmašine i sl.Nađe se još takvih mjesta,teško no ima ih.
|
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Kaj je, je, ali ja je ne bih više vračala u šumu. Tu joj kod tebe očito dobro paše, a u šumi bi je neki "znalac biljaka" mogao i uništiti.
|
|
![]() |
|
Kika,i mislila sam da je zaštićena jer je nisam baš sretala.Što se zaštičenosti tiče,mislim da je sad zaštičena jer sam je iskopala ispod hrpetine smeća u šumu.Ona je doslovno virili ispod neke vešmašine.Neka ona samo raste,presadit ću ja nju jednog dana u njeno prirodno stanište(malo ću i sebi ostaviti
![]() |
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Shasha, tvoja biljka je Daphne mezereum, po naški, Obični likovac. Zaštičena vrsta, osjetljiva i mislim da je Ivan ne bi smio vidjeti u tvom vrtu kad ti dođe u inspekciju.
![]() |
|
![]() |
|
Ivane,hvala no ja sam ZA OVU BILJKU pitala.Iskreno,ni najmanje sličnosti mi nema sa vrijeskom
![]() |
|
![]() |
|
ovo ne znam šta je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo još malo vjesnika proljeća
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
Teak,počni zapisivati šta ćeš iskopavati(i nje imam još za rasaditi)
![]() |
|
![]() |
|
erica,valjda
|
|
![]() |
|
Kaj je ovo? Tak dobro izgleda. |
|
![]() |
|
Vjesnici proljeća se pojavljuju
![]() ![]() ![]() Jaglaci su od prije 2 godine, u jesen su počeli cvasti a sad nastavljaju
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Ovaj je smješko od prošle godine,izgleda da mu mraz ne smeta
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Shasha predivan vrt imaš!!!!!!!! Preljep mi je!!!!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Sad je na meni red da kažem
![]() A što se tiče opalog lišća u vrtu, negdje sam pročitala da ga kosilica s kutijom za travu, jako dobro pokupi. Nisam probala jer nemam puno lišća u vrtu, ali...vrijedi pokušati. |
|
![]() |
|
Shasha
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Ja sam u svakom slučaju za takav fitnes..Što'š trošit za
članarine i još neku opremu da bi u zagušljivim dvoranama djipao i
znojio se, a kad izadjes odande ionako nista ne ostane od tog rada,
ovako bar imas prekrasam pogled na lijepi komadić vrta.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |