hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 124> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala na posjeti tija, oćerupaću ja nju do proljeća i ostaviti samo nkoliko grana da stvore lijepu krošnju.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I u vrijeme mirovanja biljke imaju svojih čari
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Uzela sam si vremena i prosetala ! Sve mi se je jako dopalo !
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Evo, konačno da i ja uživam u tvom vrtu!
Uživala sam u fuksijama, muškatlima, ružama, onaj roza dupli hibić me oborail s nogu, brugsmanij bijala, a tek ona žuta ljepotica, onaj prizor dvorišta iz ptičje persepektive, i nisam ne zaboravila Huga, pravi ljepotan! Uistinu sam uživala! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
hvala na posjeti draga moja dođi opet za sada baš nemam nekih novih slika više gledam i uživam u vašim vrtovima i planiram svoj za iduću godinu
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A ja htjela uzvratiti posjet, a tebe nema, e baš da znaš doći ću opet - uskoro.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kad počnu, neće prestajati cvjetati ljubice ba prozoru!
A Hugo je
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Sreća da moji ljubimci nisu takve boje kao tvoj. Pa tko bi ih našao u snijegu...
![]() |
|
![]() |
|
jeste teško ali uspije on nas pronaći evo vidi kako
![]() Uploaded with ImageShack.us [ slike su od prošle godine on obožava snijeg hvala na posjeti bako i natalija dođite opet ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vidim da si na vrijeme zaštitila biljke, da si kao i mi mnoge uspjela namrgoditi TM i okupirati pola kuće sa pitarima. Biljčice miruju, a sad je hugo u svom elementu!
Imaš lijepo dvorište, ali čuvar je bez konkurencije
![]() |
|
![]() |
|
hoya za tebe
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Fany,prekrasan prizor.Neka cvijeće malo odmori sad uživate u ovim prekrasnim pejzažima.Evo ovo je prilika da tvoje prelijepo dvorište vidimo i u novom izdanju sa Hugom u prvom planu naravno.POOOOZ...
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Već sam pomislila da je i kod tebe pao snijeg, ipak su slike od prošle godine, ali je ugođaj prelijep
|
|
![]() |
|
u pravu si snijega još nema a i nemora, evo danas sam u maloj šetnji sa hugom slikala neke slićice iz gradskog parka koji se nalazi na jedno 50 m od kuće.
za ovako mali grad mi imamo jako lijep park i mnoštvo raznih grmova koji su stari i po 30 god. i u ljetnom periodu jako lijepo izgledaju.tu su i drvoredi lipa borovi topole i mnogo drveća koje ljeti stvarno izgledaju predivno . a sada evo par sličica. ![]() Uploaded with ImageShack.us hugo ispod žalosne vrbe |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us hugo još jedna i nećemo više ![]() Uploaded with ImageShack.us rundela br. 1 pa niz stepenice do rundele br. 2 ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
evo i nekoliko grmića koje sam slikala
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Hugo izgleda uživa u šetnji parkom,koji je za svaku pohvalu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |