Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ivnina cvjetna terapija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ivnina cvjetna terapija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 43>
Korisnik
Poruka
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 23:40
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Koja lijepa rascvjetana kombinacija

Već sam pitala u par vrtova, neznam čijim a nisam zapisala, ali ove gazanije, sa srebrnim listovima, su trajnice i unosiš li ih u kuću ???

Da li se može doći k tebi na kućnu terapiju, nije da virtualna ne djeluje, ali......... Embarrassed
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 07:40
Ivna baš je lijepo pregledavati tvoje biljkice koje će se zimi odmarati u kući, vjerujem kao i free da i tu imaju terapijski učinak kad su tako lijepe.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 08:41
Kako zavidim svakom tko ima ovako veliki prostor za biljke. Hodnik ti je prekrasan, vjerujem da kad biljke krenu van ti se čini pusto!Wink
Dakle sad seliš terapiju u kuću!WinkBig%20smile
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 08:52
Ivnice cvećeko ti je lijepo, ali onaj čup traži tvoju ruku za utrdjenjem.Ako nemaš nesto posebno, za rditi, prihvati se čupa, ali da znaš i ja imam jednoga i čeka bolje dane, jer ce trebati puno puno laka i salveta.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 08:53
I ja sam se ugrijala u toploj cvjetnoj kućici!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 09:22
koja divna guzva u tvom domu
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 12:55
Draga Ivna od kada nisam bila kod tebe, vidim cvijeće je spakirano u kući i čeka proljeće, napravila si pravu gužvu,pa sada može baš i snijeg ako hoće.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2010 u 10:47
Kada otvaraš kučnu ordinaciju!!!   Jel se teba zapisati za broj kao kod moje doktorice, da nebude u 14h a na red dođeš u 18h.

Ali kod tebe se vrijedi načekati jer tvoja terapija djeluje!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 15:21
Ivna, u mojoj temi napisala si da živiš u podnožju "male grude" od 1000 m, gdje zna zahladiti tako dobro da prorade sinusi. Ma draga moja, tebi ne može ništa biti - ova tvoja terapija liječi od svih bolesti. Pogledavši vrt, zaključila sam da je naziv teme - pun pogodak.

smile64
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 17:35
joj kakva krasna sumica al bi ja tu zavirio i popelceriso....:D
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 22:48
smile113gdje si nam Ivna draga ??
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2010 u 08:48
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 19:28
Sad sam primijetila da nisam pohvalila tvoj roštilj koji se je ovo ljeto lijepo popunio,očito biljčicama paše gužvaTongue
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2010 u 16:35
Ivna gdje si ????

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2010 u 18:55
Ovog ostića kojeg sam ostavila jedinog u svom vrtu sam slikala prije tri dana, cvjetao je usprkos hladnoći i mrazu

a večeras moj bazen izgleda ovako Confused

malo zimskog ugođaja slikanog s balkona (koji me baš i ne veseli )

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2010 u 19:03
konačnoooo,ostić ti je baš lijep, zašto je osto sam, nije valjda da baš se sve i lukovice moraju unutra
lijepe su ti slike zimskog ugođaja, ali samo kao slike, to ti ni mene ne veseli
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2010 u 19:08
Lijepe snježne slike,pa tebi se ostić ne bu smrznul vani?
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2010 u 19:14
Ivna ove snježne slike naprosto zvuče... čuje se zvon praporaca, zvonjava crkvenih zvona i narod hrli na ponoćku!Big%20smile Thumbs%20Up
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2010 u 19:41
Antonija, sve (osim ovog) ostiće sam unijela unutra , kao i većinu bilja, one koje nisam mogla a "zimogrozne" su (kao i ja uostalom Wink LOL) sam zaštitila...slike, ma rijetko kad snijeg i slikam, ne volim ga niti malo ...

Kaktusiću, bude se smrznul (a mislim da već i je Unhappy) ali sam jednog ostavila da vidim do kad će cvasti i kak će se ponašati uslijed hladnoće Wink...
 Baka, ja niš ne čujem LOL, samo razmišljam koliko će ga do sutra napadati Confused... Joooj, tek je počeo a ja bi da je zadnji  ove zimeApprove !
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2010 u 19:41
Ja posjeti tvoj vrt i on me potpuno opčini.Hibiskusi,gazanije ukrasne koprive ma neću da nabrajam sve je prekrasno.Svaka čast prava terapija.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,246 sekundi.