Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 43> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepe pozdravčeke tebi i borcima ostićima ostavljam!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Upravo to, ono nam se lijepi sa oči kaj nemamo!!!! Ali ja zbilja nikada nisam vidjela nigdje sjeme ostića za kupiti, ni sadnice za kupiti na proljeće, ali nikada, pa kaj mi ne vjerujete???????? Pa gdje ja to živim onda!!!!! I ja se potpisujem u kampanji "ZA OSTIĆE"!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipo je kod tebe Ivnice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Zimska idila super.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasne zimske slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
pridružujem se podršci za ostića
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
možda ovaj ostić pod snijegom preživi ako ne ima u mene i bijeli i ljubičasti pa ću ti poslati! sutra ću posaditi za svaki slučaj
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
molim jedan pljesak podrške za ostića!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hvala vam šetačice i šetaču na posjeti...Da kako sam i rekla, danas dan poslije onih idiličnih sličica ulice zatrpane snijegom, bljuzgom i gomilom vode, padaju kocke snijega sa krovova, uffff
![]() E da, sjećate se onog ostića, išla sam ga iskopati ispod gomile snijega i današnje slikice samo potvrđuju da će ostići biti zauvijek u mom vrtu jer je to tvrdoglav, snažan, lijep i uporan cvijet ![]() ![]() ![]() Free, kad smo već kod ostića, pa vjerovatno je pun forum sjemenja ostića, ja ga nisam skupljala jer sam ih spremala unutra ali baš se nešto i ne drže najbolje a do proljeća vidjet ćemo hoće li mi preživjeti...Ja samo jedno znam, sijat ih neću više jer mi je to prevelika zezancija ali bez njih isto tako neću biti :ako ne prežive ovi koje sam spremila ja ću si ih kupiti ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I kod tebe - sve je bijelo, sve je bijelo, grad i selo, polje, gaj... |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
IVNA, da li možda znaš, može li se kod nas kupiti sjeme ostića, nikada nisam obračala pažnju na sjemenje ostića, nije mi bio interesantan dok ga nisam vidjela u vašim vrtovima? Kako ti se drže ostali koje si unjela u kuću? Moji su odoljevali svemu,mladice koje sam dobila dugo su se lijepo držale, čak narasle,pupićilijepo nabubrili.....i sad krepavaju jedan za drugim, unatoč svoj mojoj pažnji!!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
I ja ne volim snijeg , ali slikice su ti predivne , sve super snimljeno !
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ni ja nisam ljubiteljica snijega ni hladnoće
![]() Snijega još nemamo al hladnoća je stigla
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bas se zabjelilo...divno si nam docarala zimsku idilu
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Koji kontrast od cvjetajućih ostića do prekrasne snježne idile. Slike snijega su zaista predivne - moram priznati iako nisam ljubitelj snijega.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Ja posjeti tvoj vrt i on me potpuno opčini.Hibiskusi,gazanije ukrasne koprive ma neću da nabrajam sve je prekrasno.Svaka čast prava terapija.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Antonija, sve (osim ovog) ostiće sam unijela unutra , kao i većinu bilja, one koje nisam mogla a "zimogrozne" su (kao i ja uostalom
![]() ![]() Kaktusiću, bude se smrznul (a mislim da već i je ![]() ![]() Baka, ja niš ne čujem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |