Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kiki-Moja utjeha
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kiki-Moja utjeha

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 112>
Korisnik
Poruka
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 10:45

veoma elegantno,shabby mi se posebno dopao,cestitam kikismile141

um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 13:24
divno je,umjereno,nenapadno-sve s mjerom! prepre dobro!smile64
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 19:14
Makeover je uspio
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 08:49
krasno ogledalo... 
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2010 u 18:59
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

A raspucavanje me najviše razočaralo.Zašto mora ispasti tako musavo?Ima li načina da ispadne čisto?Pukotine sam ispunjavala sa porpurina prahom staro zlato.

meni se to isto događalo (brzopletost - jer nisam dovoljno dugo pričekala da se drugi sloj osuši pa sam to onda išla prati misleći da ću popraviti i tek onda je sve bilo za staviti pod vodua rad je bio na keramičkoj pločici). Kod tebe mi je ovo zaista dobro jer se uklopilo sa shabbyem
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2010 u 21:59
Nisam ti mogla komentirati rad, ali sam se vratila i mogu reči da mi se svidja. Ti vidiš grerške, a mi to ne vidimo i ne očajavaj.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 09:03
Hvala vam cure.Sad kad malo bolje razmislim najviše vremena smo potrošile na slaganje ovog buketića.Sve misliš da je buket na salveti savršen,a kad ga treba upotrijebiti ništa ne valja.I onda ga narežeš na komadiće i kombiniraš. I to traje,traje...Umetneš list,onda vidiš da su preoštri i neprirodni rubovi pa ublažavaš sa bojom, itd,itd...
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 11:53
 Ogledalo je krasno...
Zbilja imaš i volje i ideja...
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2010 u 09:30
Evo još jedno dječje ogledalo.U pripremi je još jedno skoro isto.Zbog nedostatka vremena radila sam ih paralelno.

Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2010 u 17:44
lijepo mi je ovo dječje ogledalo ali ono koje si radila prijateljici je mraaakkkk smile39
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2010 u 19:56
Super su ti ogledala.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2010 u 16:19
odledalce ogledalce.....prekrasno je !obara s nogu!vjrujem -i buduću vlasnicu!smile64
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 14:44
Važno da se dječici sviđaju ogledala.Daniela je presretna rekla danas:Bako,nije mi sveti Nikola stavija ogledalo u čizmicu nego u vričicu.

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 17:09
Prekrasna ogledala a kako vidim Nikola ih je i "bogato" nagradio. Nije važno koliko poklon košta ( ne mislim sada konkretno na tvoj nego općenito) već s koliko je ljubavi poklonjen a još kada je to baka radila , e to nema cijene       
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 16:09
Hvala curice.Evo mene na godišnjem do Božića.Radim punom parom ali nemam tehničkih mogučnosti da vam pokažem svoje radove.Vidimo se 27.12. smile219
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 14:48
Posudica od lazanja.

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 21:26
Ideja za pšenicu super.
Nadam se da si stigla sve pogledati u Zgbu.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 08:42
Zahvaljujući Bi-bi sve, osim hobija u Savskoj.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 10:07
predivni radovi...kućice za ptice preslatke, a također i ogledala, ma sve je krasno
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 14:58
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.