MOJ VRT |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 28> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepo zelenilo u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
baka.mari5510 ---dođite mi opet
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Čestitke na malom unučiću: nek ga prati zdravlje i sreća kroz život* i naravno, brižna baka.
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svratila sam na kratko, predivna je jesen u tvom vrtu, a neki dan sam baš mislila na tvoje predivne hortenzije kad sam malo orezala svoje.
Nadam se da ćeš kad se mama i bebač malo "osamostale" s nama na neku kavicu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
TRIŠA-pratim vaša lijepa druženja, i doći ću kad budem mogla
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ugodan jesenji ugođaj, a i jelka već čeka svojih 5 minuta slave!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Divno zelenilo u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
URL=http://img10.imageshack.us/i/img0064e0.jpg/] Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
kornjača je u zimskom snu
|
|
![]() |
|
[IMG=http://img143.imageshack.us/img143/1653/img0065xp.jpg">[/IMG"> Uploaded with ImageShack.usovaj mali čempres će rasti s malim unukom |
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.usi ovaj je bio tako mali prije 8god.i narastao je s unukom sad je 2m |
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us i malo bijelih orhideja |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepi noviteti
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
lijepo drenova!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ma gledam ja nekakvu hrpicu lišća,kad ono kornjača se zakamuflirala u toj hrpici
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
zar kornjača ne ide u zemlju
![]() lijepe su ti orhideje i četinjače! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Predivne jesenje slike a biti će još ljepša proljećne.. |
|
![]() |
|
kornjača se nije uspjela zakopati pa sam joj malo pomogla i zagrnula lišćem i zemljom POZDRAV-MiraK,Mira021,sunceee,baka,antonija,moon,anaida,gioiaa triša,lovro,mari5510 jedva čekam proljeće i novi početak u vrtu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |