Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 93> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajmee Mirice, ostići
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
cvijeće ti se odlično drži s obzirom na to koji je mjesec!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ti kad se pojaviš puno toga nam pokažeš
![]() ma čuvaš ti od bure svoje cviće ![]() ![]() znaš kako u mojem kraju pjevamo nekome kad mu čestitiamo rođendan- Mnogo ljeta sretan bio..... pa nastavak ... da ga ne bi buura zela, i u more odnijela ( i to ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
![]() |
|
[URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/cvice/18724.aspx]
![]() Alisijum još uvijek u punom cvatu |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana,je procvala je,ali samo jedan cvit
![]() ![]() Mari5510,a naša bura? ![]() Hoya hvala,i ja se nadam da će uvijek nešto cvitati ![]() Nataly moji karanfili su u vrtu i cvitaju od prolića ![]() Triša,moj čupavac je shih-tzue ![]() Otok kod tebe je lipše,a ja bi volila da je moj vrt kao tvoj ![]() Bergenija,pa nisam nezadovoljna sa cvitićima,a ja bi malo i sniga,eh šta ti je čovik ![]() Sunceeee ti meni slike sniga,a ja ču tebi sunce,volim snježne slike ![]() Baka pa toplina ,kiša i sunce ove jeseni koja je bila po volji cviću napravili su svoje ![]() Gio hvala,uvijek ti se radujem i uvijek dobrodošla ![]() Anči39 sada su još malo pojačali cvatnju u jesenjoj vegetaciji ![]() Gute Fee mi nemamo snig,ali zato imamo i mi ponekad leda koji zna dosta toga uništiti i našu poznatu buru,a do sada je sve u redu ![]() Anastazija karanfili su lipo i dosta zahvalno cviće ,eto i ti to znadeš ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ni moji karanfili se još ne daju , a kod mene je već bilo i snijega !
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Mira
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Kako je divno svratiti u suncan i rascvjetan vrt
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
A joj Miro sad sam malo ljubomorna, kod tebe još uvijek, i tako će biti cijelu zimu, gotovo sve zeleno i rascvjetano a kod mene sama bjelina (iako i ona ima svojih draži)!!!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kako je lijepo vidjeti sunca pa makar i samo na slikama! Puno toga još kod tebe cvate.........prava si sretnica!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo Miro, osjećam se kod tebe kao doma, sličan nam je vrt u ovo doba godine
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno Miro, mislim da kod tebe sve može ostati vani, što je velika prednost.
Pasji cvjetak je presladak - dali je shi-tzu?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Koja raskoš boja kod tebe još uvijek prevladava...
![]() Jesu li ti oni karanfilići vani ili u vazi? |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepo cvijeće, dvorište sređeno. Ti ćeš ove zime biti jedna od rijetkih koja će nam ipak pokazivati cvijet u vrtu!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |