Bi-Biljana i salvete |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 29> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a sa kojim krakleom dobiješ ove lijepe debele pukotine?
![]() super su radovi ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Da kažem prefektno.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
predivno, predivno
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Konteduboke reljefe ti daje praimer kao podloga, a ja mislim da si ga ti kupila.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
inače, drage moje, hvala na posjeti i lijepim riječima
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
TB nisam ga ja kupila, aj piši naziv
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Meni je pepeljara favorit. Baš je simpatična.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Pepeljara je zaista sjajna,baš si se zaigrala!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
krasni novi radovi, nezna čovjek što je od čega bolje, no moram priznati da me se ipak najviše dojmila prva kutijica, onako je, starinska, romantična i vrlo pedantno urađena
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Radovi su prekrasni.
![]() Uživala sam gledajući.
Izgleda da imamo vrlo sličan ukus za salvete, gotovo sve s vaših radova imam doma. Čekaju da ih iskoristim.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ne mogu vjerovati da su mi promakle ove ljepote!predobro!valjak je prva liga!
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
mima, maslina, mnataša, dorina i slavica - hvala vam na posjeti i lijepim riječima
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Bibi, valjak mi je genijalan, ženo imaš ideje luuuudilo , pepeljara također prekrasna
![]() I da se nadovežem naTB i prajmer :ja sam ga kupila onda na Zg kavi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
draga ivna hvala i
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Da, već smo dosadni sa svim silnim božićnim motivima. A što kad moramo napraviti poklončić za svakog. Jedva čekam da se vratimo raznolikim motivima.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sa ovim krasnim radovima osvjezila si ..frisko |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Drugo ne mogu reči nego da je jako jako lijepo.Pošto sam i to vidjela u živo.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |