OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 246247248249250 374> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja sam već pomislila - konačno pravi recept za cvjetanje, a kad ono - ma super - baš sam se nasmijala. Inače jako su lijepe.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Baš su lipe i bogato rascvitane
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i ja skoknula na rascvjetani otok k dragoj nam Otok!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasne kalanhoe i tako ti zavidim da ih ne moraš unositi u kuću....
paulovnija tvoja- moja super napreduje sada se samo veselim da mi procvijeta da vidim i to čudo ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Recept
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pregledala nekoliko stranica untrag....................nema snijega ali cvijeća koliko te volja! Zaista si posebna jer kod tebe čovjek uvijek može pokupiti kakav dobar savjet!
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Tvoj vrt je uvjek raj za oči.
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Danas sam malo slikala moje sukulente. Ima ih svuda, ali svi su vani
Ovi su do neki dan bili po vrtu, bili bi i dalje, ali stvarno je bilo previše kiše, morala sam ih negdje maknuti ![]() Posložila sam ih po stepenicama, tu ne pada kiša Ovo su moje Trsatske stube (tako ih zovem), a sada su postale Skaline od sukulenata ![]() Manji primjerci su na ovoj polici, baš su danas guštali na suncu ![]() Malima društvo prave odrasla braća ![]() Ovi su odlučili cvasti i baš se veselim jer neznam kakav im je cvijet ![]() Madagaskarske palme su baš lijepo narasle ![]() Od silne kišurine ovdje je narasla mahovima ![]() Ostatak društva je u vrtu, evo jednog dijela ![]() ![]() A sirotica-ljepotica još uvijek ima pokoji cvjetić ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
koja ljepota i koji predivni cvjetovi kod tebe eto i mi bi uživali na taj naćin kao što bi ti željela uživati u našim snježnim slikama.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uživala sam gledajuči tvoje sukulenta
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Sreća da imaš Trsatske stube, kamo bi inače sa tolikim vazama....Baš lijepo..
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Kako bi i ja gustala na suncu kao i tvoji sukulenti
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno otok, kalanhoe su slatke, no ja najviše volim kad slikaš svoje sukulente - predivni su.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prava si majstorica za sukulente
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasni su ti sukulenti, trsatske stube su lijepo ukrašene sukulentima a na polici se ponosno šepuri dženi!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Koja kloekcija, ali Dženi je nenadmašna
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Ja kao i Baka sam u stanju izustiti samo
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 246247248249250 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |