Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj Italian job
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj Italian job

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
tinajan View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 37
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinajan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 19:20
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 20:46
dobro došla natrag. radovi su predivni smile89
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 21:21
Jako, jako, jako lijepo!!!
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 22:21
krasni radovi,cestitam....dobro dosla nam.smile92
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
tinajan View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinajan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 00:01
Hvala svima,uvijek je lijepo i motivirajuce cuti pohvale :)
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 15:48
prekrasni radovi
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 21:55
Veselim se da si se vratila, bilo bi šteta ne pogledati tako savršene radove.
Na vrh
tinajan View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinajan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 10:56
Hvala vam!A sad jedno pitanje-kako postaviti slike u moju galeriju i odmah u galeriju "Frisko iz pecnice"?Nikako mi ne uspjeva.Ili  mogu u jednu ili u drugu,a ne u obadvije.
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 09:57
Mogu pohvaliti samo tvoju tehniku decoupagea,prekrasno,precizno,prelijepo!

U ovu "tehničku tehniku" se baš i ne kužim
Na vrh
tinajan View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinajan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 12:22
Hvala maslina!Da znas da mi je nekako draze kad  hvalis moju decoupage tehniku nego da mi odgovoris na tehnicko pitanjeTongue
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 12:26

Pregledala sam tvoju simpatičnu galeriju. Skroz su ti slatke kutijice i slike. I ja često radim dječje motive jer imam dvoje male djece i puno prijatelja s djecom pa volim uz konkretni poklon uvijek nadodati i nešto moje.

Glede postavljanja slika u obje galerije (tvoju i pećnicu)  - nakon što zaljepiš sliku s "Paste" u svoju galeriju onda odmah odi na galeriju "Friško iz pećnice" i tamo također klikni na "Paste". Nekada ti se javlja poruka (ukoliko nisi bila dovoljno brza) da se ne može staviti dvije iste poruke, u tom slučaju iza slike napiši točku ili bilo koji drugi interpunkcijski znak pa će ti se poruka postaviti (važno je bilo što izmijeniti u odnosu na inicijalnu poruku).
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 13:17
joj...koje slatke kutijice, Tongue
zaista imate zlatne ruke!!!!
Na vrh
tinajan View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinajan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 22:55
Hvala MimaSmile
Blago nama s djecom,ne mozemo ostati bez inspiracije!Mozemo imati previse inspiracije a premalo vremena za realiziranje ideja.Osim ako djeca nisu pomagaci.Ako vec pomazu ,e onda...gdje ti je kraj.

Sto se tice slikica,javljala mi se ova poruka koju si spomenula,ali sada znam rjesenje.Hvala!

Vilmac,samo sam ja tu!Ja jedna,nemoj mi govoriti vi.To me cini preozbiljnomSmile
Hvala ti na  lijepim rjecima!
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 23:45
Ha, moja kćer pomaže i odmaže. Često joj dam da mi prefarba podloge u bijelo. Nakon toga obično imam dosta posla dok sve ne počistim ali uživamo zajedno dok radimo. Jučer je bojala šablonice. Je da sam ja imala više posla od nje jer sam ih morala stalno mijenjati i prati ali smo se baš lijepo zabavile. Osim druženja na taj način štošta i nauči a i razvija kreativnost.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.