Moj Italian job |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
tinajan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Italy Status: Offline Bodovi: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
dobro došla natrag. radovi su predivni
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Jako, jako, jako lijepo!!!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasni radovi,cestitam....dobro dosla nam.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tinajan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Italy Status: Offline Bodovi: 37 |
Hvala svima,uvijek je lijepo i motivirajuce cuti pohvale :)
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
prekrasni radovi
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Veselim se da si se vratila, bilo bi šteta ne pogledati tako savršene radove.
|
|
![]() |
|
Hvala vam!A sad jedno pitanje-kako postaviti slike u moju galeriju i odmah u galeriju "Frisko iz pecnice"?Nikako mi ne uspjeva.Ili mogu u jednu ili u drugu,a ne u obadvije.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Mogu pohvaliti samo tvoju tehniku decoupagea,prekrasno,precizno,prelijepo!
U ovu "tehničku tehniku" se baš i ne kužim ![]() |
|
![]() |
|
Hvala maslina!Da znas da mi je nekako draze kad hvalis moju decoupage tehniku nego da mi odgovoris na tehnicko pitanje
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Pregledala sam tvoju simpatičnu galeriju. Skroz su ti slatke kutijice i slike. I ja često radim dječje motive jer imam dvoje male djece i puno prijatelja s djecom pa volim uz konkretni poklon uvijek nadodati i nešto moje. Glede postavljanja slika u obje galerije (tvoju i pećnicu) - nakon što zaljepiš sliku s "Paste" u svoju galeriju onda odmah odi na galeriju "Friško iz pećnice" i tamo također klikni na "Paste". Nekada ti se javlja poruka (ukoliko nisi bila dovoljno brza) da se ne može staviti dvije iste poruke, u tom slučaju iza slike napiši točku ili bilo koji drugi interpunkcijski znak pa će ti se poruka postaviti (važno je bilo što izmijeniti u odnosu na inicijalnu poruku).
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
joj...koje slatke kutijice,
![]() zaista imate zlatne ruke!!!!
|
|
![]() |
|
Hvala Mima
![]() Blago nama s djecom,ne mozemo ostati bez inspiracije!Mozemo imati previse inspiracije a premalo vremena za realiziranje ideja.Osim ako djeca nisu pomagaci.Ako vec pomazu ,e onda...gdje ti je kraj.
Sto se tice slikica,javljala mi se ova poruka koju si spomenula,ali sada znam rjesenje.Hvala!
Vilmac,samo sam ja tu!Ja jedna,nemoj mi govoriti vi.To me cini preozbiljnom
![]() Hvala ti na lijepim rjecima!
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ha, moja kćer pomaže i odmaže. Često joj dam da mi prefarba podloge u bijelo. Nakon toga obično imam dosta posla dok sve ne počistim ali uživamo zajedno dok radimo. Jučer je bojala šablonice. Je da sam ja imala više posla od nje jer sam ih morala stalno mijenjati i prati ali smo se baš lijepo zabavile. Osim druženja na taj način štošta i nauči a i razvija kreativnost.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |