OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 247248249250251 374> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otok lijepo si smjestila sukije na "tvoje Trsatske skale" , daleko od kiše koja je stvarno pretjerala...Baš su ti lijepi ovako na hrpi, pravi ljepotani u raznim bojama...Ja sam ove godine postala njihov veliki fan, a zahvaljujući vama dobrim dušama, povećala sam i kolekciju...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
woooow za sve, ali ovaj sasvim desno na najvišoj polici me raspametio!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš sam se lijepo razbudila jutros! Predivno ! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Joj kako je kod tebe lijepo, 365 dana užitka.
![]() Gledam kako ti je polica krasna. Ja sam ubacila cvjeće u hodnik na policu i jedno jutro vidim masakr kaktusa. Nisam saznala što je u pitanju gusjenica ili skakavac. Poprašila sam sve neopitroidom, zaustavljeno je uništavanje , ali mi svo cvijeće bijelo. ![]() Kod tebe čuvarkuća na štapiću je pocrvenila, kod mene nije. Zar je kod tebe niža temeratura nego tu kod nas? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
joj oči su mi ostale na tvojim stubama
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Stvarno sam ljubomorna na tvoje stepenice i police !
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I iako znam koliko divnih sukulentića imaš, ipak sam se oduševila opet i opet pri pogledu na sve ovako posložene.. Krasni su! Zdravi, bujni, veliki, mali...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
polica, stepenice,prekrasno
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Temperature prave zimske, niže nego što je to kod nas uobičajeno, jutros i jučer u kantama je bilo leda, jutros 2, oko 3 sata popodne 5.
A u vrtu? Dok palme njišu grane (na buri) ..... ![]() što rade cvjetići? Kadifice je dokrajčila kiša ![]() Ove kalanhoe su omiljena hrana puževima ![]() Krizanteme su udruženim snagama dokrajčili puževi, vjetar i kiša ![]() Evo i malo junaka koji se još nedaju ![]() ![]() ![]() Njihovo vrijeme tek počinje Iberis ![]() i žuta ![]() a božićni kaktusi su ove godine požurili i već dugo cvatu ![]() ![]() I još samo jedna slika za kraj, jer sam se ja smrzla, a i mrak polako pada ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok, na tebe sam ujutro u 6 pomislila, vidjevši da je tvoj otok i grad bio najtopliji sa +2 celzijevca u lijepoj našoj!! Kod tebe, unatoč niskim temperaturama, ima i cvjetića u cvatu - a kod mene brrrr, smrrrrrzzz i cvok-cvoookkk!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa ti imaš i cvjeteke vani,kadifice su ti tek sad otišle,mi smo na naše već odavno zaboravili isto kao i borbu s puževima. Božićni kaktusi su ti prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
...............a tek palme |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasne slike, ja se ne usudim izaći slikati!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma opet prekrasno a kod tebe bugice prdivne a kod mene ćelave
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Nadam se da bura i niske temperature neće naškoditi tvojoj prelijepoj palmi, a božićnom kaktusu i (samo naizgled!) nježnom iberisu ovo vrijeme baš i pogoduje! Ma dočepat ću se i ja iberisa ili nevica, kad-tad!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Predivno je kod tebe! Volim kada su slike pune sunca i lijepog cvijeća a to je sve na tvojim slikama!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Zaboravila sam reči,tvoje bugice su vani i još lijepo cvatu,a moja nema ni listaka
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
otok imaš prekrasne palme... i decembar isto! a bure i kod mene ima za izvoz!!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 247248249250251 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |