dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 222> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rastopio seeee, hoćeš li nam napraviti novoga kad bude snijega!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hvala svima na posjeti i na lijepim riječima,kod mene je danas bilo toplo i snijeg se polako,ali sigurno topi,pa je i moj prijatelj otišao u vječna lovišta.Vidjet ćemo kako će sljedeći put biti,ali mogu vam reči meni je snijega za ovu zimu dosta.
Otok,lani nekoliko dana prije Božića je bilo -21 i snijeg do koljena,a na sam Božić od snijega ni s.
Svima
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ja došla malo
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Antonija,kod mene nema ništa za poslikati,stari snijeg se rastopio,novi je napadao ali ga malo ima,niti za snjegovića napraviti
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kaktusicu , koja divna dokumentacija "bijele zime" ! Velis .... rastopilo se .. kod nas , na sjeveru DE se nije rastopilo ! Na led pljusti kisa kao luda !
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i kod mene je
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
prelijepe su ti ove slike svitanja!
![]() ![]() ![]() cvijeće je baš u zimskom snu, ja sa nestrpljenjem čekam proljeće i bujanje u vrtu! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prelijepe sniježne slikice,prelijepi izlazci sunca pravo sam uživala,jedva čekam nove slikice jer ti to zaista znaš snimiti
|
|
![]() |
|
Antonija moslim da svi mi jedva čakamo proljeće
![]() Sarajka hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
eee dok gledam ove tvoje slike posebno neven....ne čudim se.... tvoj u snijegu gotovo da normalno izgleda...a da vidiš mojih... na njih još pahulja nije pala, a crne se!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zime, zima.. A tek nam najavljuju niske temperaturice ovaj tjedan! No, mi ćemo se svakako ugrijati na forumu lijepim slikicama kakve su i ove tvoje! Divan izlazak sunca si sliknula!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Drago mi je da vam se sviđa moj izlazak sunca,kad sam ga ugledala odmah sam ga išla slikati van
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Predivan izlazak sunca,i bodljikavci su preslatki
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |