Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 187188189190191 243> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skači, skači, sutra će ti trebat
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Nataly dobro ju čuvaj,stavi joj tregeriće za male bebe, jer ta je u stanju cijelo vrijeme prićati ništa, ništa, a onda pola MBM-A odnijeeti kući
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Zanima, zanima ali samo kao tvoj model za fotkanje, ja ju nemam kud staviti.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
He-he lora, prava se javila.
Tija, jednu ću agavu u dvorištu nazvati "Tijina agava", evo bit će kao da je tvoja.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
Što je Drenova, zahladilo, pa nisam ni ja daleko od tebe (Kozala) ali ipak je nekoliko stupnjeva toplije, no nekad sam stanovala na Drenovi, pa znam kako je gore, još ako si na "gornjoj" zaista će ti trebat zimska oprema.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Triša, baš je lijepo k tebi navratiti.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sunce, nisam vidjela da si bila sory, dođi mi opet.
Evo nekoliko slikica iz dvorišta danas, nije me dugo bilo, a i nema se jako što slikat, no ipak se nešto još drži.
Na pr, ruže, svako malo me razvesele s nekoliko cvjetova
![]() ![]() ![]() Ova se žuta penjačica popela na prozor
![]() a ova ode nebu pod oblake - danas bez oblaka
![]() Već ošišane ahinacea purpurea, odlučila procvjetati, sumnjam da će joj to uspjeti
![]() Fuksija ne prestaje cvjetati pod umjetnim svjetlom, unutra naravno
![]() Krasula rosularia također pod umjetnim svjetlom, odlučila procvjetati
![]() Ostali sukulenti za sada se dobro drže (svako jutro im palim neonsku rasvjetu, a naveče gasim)
![]() ![]() Dvije kamelije koje su vani pune su pupoljaka
![]() I to bi bilo to!
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Nemoj nas muljati da nemaš što slikati, kad vidimo da imaš. Očito je razlog da nemaš vremena jer održavaš liniju - kod mene si ostavila poruku da trčiš na traci za trčanje. Bolje bi bilo da trčiš po vrtu s aparatom u ruci.
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Bravo za ruže koje se nedaju!
A i za Trišu BRAVO! I ona se neda, ak trči po traci! I ja bi trebala. ali.....!!??? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
A ja već mjesec dana nisam ništa "pazarila", Sutra idem u grad i sve mislim da će to završiti i malo dalje. Trebam nešto
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
E draga Lora, od kad ja nisam pazarila niti jedan cvjetić, ubi me recesija, sva para ode na režije i guzice!!!!! Jedva čekam rođendan, uprkos recesiji past će neka cvjetička, valjda, nadam se,imam osječaj da je samo meni recesija
![]() Triša, pošto nečeš slikat ostiće,makar susjedine, zadovoljila mi je želju i ona žuta ruža, baš je prekrasna, a moraš priznati da se trudi jako . Iako veliš da nemaš kaj slikati, moji srce je dirnula krasula i kamelija. Milion kaktusa i sekulenata neću sada ni spominjati, da ti previše ne dignem perje. ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Triša malo sam svratila, da vidim čega još ima kod tebe..Ruže se ne daju, još ima poneki cvijetić. Sukiji se dobro drže u zimovalištu , a fuksija cvjeta također u zimovalištu.....Kamelije su u pupovima, što mi je posebno drago, skupa ćemo se diviti kad procvjetaju...Među svim biljkama imaš i rastući bor, što je za posebnu pohvalu....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja došla uživat u novim slikicama! Ona žuta ruža pod prozorom vam je došla uljepšati hladne dane, baš je draga!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasne ružice!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje hvala vam što ste prošetale mojim dvorištem. Nije ništa spektakularno, dapače pogled kroz prozor na dvorište je tužan, ali kad svane sunce, odmah je neako sve ljepše.
Free ostića nemam niti ja niti moje susjede, prošle su me godine razljutili i više neće u moje dvorište. Imam i ja svoje prioritete.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ti si, što bi Slovenci rekli,čudovita kao i tvoj vrt. Za one koji ne znaju slovenski, nije čudna nego čarobna, tako nešto!
![]() Pa i po ovom pasjem vremenu to cvjetaju ruže.Prekrasne su kao da nije zima!
![]() A sukulenti i kaktusi... poseban tretman. Što će Elektroprimorje "cvasti"
![]() ![]() Baš me zanima kako će nam preživjeti. Jer smo svatko napravili neke svoje uvjete. Bit će zanimljiva inventura na proljeće.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 187188189190191 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |