kolekcionari kaktusa!! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Korisnik | |
megs ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e da i nasla sam jos neke nazive...ti su mi isto cakani..to sam po knjizi o cvijecu trazila
![]() pleiospilus bolusii lihops doratheae lithops schwantesii euphorbia obesa aloinopsis schooneesii crassula deceptor agryroderna delatii agryroderna pearsonii ariocarpus fissuratus frithia pulchara lithops lesliei lithops marmorata haworthia truncata (valjd ne trune ) ![]() i napokon... cleistocactus strausii ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
megs ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 17 |
mene zanima ima tko sto od ovakvih kaktusica??
gasteria carinata conphytum notabile titanopsis calcarea ili nesto u tom stilu....da ima za poslati neki pelčić =) |
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
rebutie su zakon doduse imam ju samo jednu....ali polako bit ce ih jos...
|
|
![]() |
|
hehe tebi se ocito sviđaju jako ti sto cvjetaju ![]() ja sam sad nedavno dobila ovaj rebutia albiflora..jos nije cvjetao al nadam se da hoce...ja bi ti poslala al jos je mali pa ga nemam od ceg odvojit... ![]() |
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
kaktusi koji me zanimaju za kupnju:
-thelocactus tulensis -escobaria guadalupenses -aylostera heliosa -aylostera albiflora -aylostrea muscula -chamaelobivia -echinocereus pectinatus -echinofossulocactus albatus -ferocactus latispinus -wislizen -matucana aureiflora -melocactus azuresu -neochilenia paucicostata -rebutia albiflora -mammillaria silver |
|
![]() |
|
hvala na dobrodoslici...
znam ja da ih nebi smjela zaljevati ...ali kad se bojim da cu ih izgubiti...jer su svi jos mali..neki su tek rasađeni tako da nisu ni korjen pustili...pa onda me malo strah...a inace mi stoje u sobi na prozoru...tu je hladno ali ne prehladno pa im odgovara ![]() ali pokusat cu se suzdrzat od zaljevanja ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Megs dobro došla na forum i među pikoljubce.
Nemoj da te zanese pa da počneš zalijevati svoje kaktuse prije proljeća. Sa njima na hladno,svijetlo mjesto i bez zalijevanja. Pusti kaktusiće da se malo naspavaju. |
|
![]() |
|
i ja sam zaaa...razmjena..i tak te stvari... obozavam ih...do sad nisam imala vremena za njih...al sad imam pa sam pocela sa sakupljanjem...vec ih imam 15-ak u 2 tjedna =)
![]() |
|
![]() |
|
pozdrav svima nova sam...dali netko prodaje kaktuse...ja sam zainteresirana!!
|
|
![]() |
|
maja 44 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 9 |
kaktusi su vam predivni i ja sam ljubitelj ali imam ih tek 10tak
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Wooow!
Ovo je prekrasno, cvijet je prelijep! |
|
![]() |
|
fairy26 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 8 |
![]() |
|
fairy26 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 8 |
godine sam davno prestala brojati, ali vise od 10 godina, mjesto kod slavonskog broda, prije tjedan dana smo je iznijeli van, jedva
![]() |
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
macgywer ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 22 |
nabavio sam nešto miješanog sjemena i sad ne znam kako dalje. planirao sam staviti trečinu kupljene mješavine za kaktuse, trečinu perlita i trečinu dravskog pečenog pijeska kao osnovu, posijati sjemenke na površinu u posoliti sa malo pijeska. plastenik bi trebala glumiti prozirna plastična posuda za hanu.
da li je to ok? da li to treba biti vani na svjetlu suncu, pokriveno papirom, nepokriveno, u hladu ili nešto drugo? da li je dovoljno vlage kojiko zemlja može sama upiti kroz otvore na dnu posude? |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
E tu radi MM, onda ti je sve jasno, a i meni tvoj perfekcionizam
![]() |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Ja sam radio u laboratoriju za mikrobiologiju tako da sam neke navike "pokupio" od tamo. :D
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
MM radi u laboratoriji. Kad sijem kaktuse, sve mu spremim (tegle, supstrat...) i on to nosi u lab na sterilizaciju :)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |