Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj maleni cvjetnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj maleni cvjetnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 20>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2010 u 23:36
Čestit Božić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 22:46
 Seasons%20Greetings ...ovo je djelić božićnog ugođaja u mom domu...                                                                                                                                                                                                                                                                                                               ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ SVIM DRAGIM OSOBAMA KOJE SVRATE !!!

smile65

*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 14:26
prekrasno cvijeća imaš oko kuće, a malo snijega neće mu naškoditismile150
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 09:20
Mirjam, tako ste i vi malo snješkića imali!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 07:14
Hvala Mirjam, budem li negdje u blizini, svakako da ću se sjetiti ove ponude.
Tongue
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 23:23
Slažem se s tobom Mirjam, proljeće je i meni najdraže, a ova kombinacija ruža i v. loze je neobična i jako, jako lijepa.
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 21:45
Ipak je proljeće najljepše a ako je muž zagorec ne gine ti "trsek"u kadru... 
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 21:41
Originalno poslano od člana Nataly Nataly napisao:

Mirjam došlo je do zabune zbog sličnih nickova mene i Natalije.
Natalija te pozvala na kavu - ona je iz Zadra. A ja sam iz Gorskog kotara. Ako budeš negdje u blizini, smatraj se pozvanom na kavu.

A kad smo već kod te teme, ne bi ja imala ništa protiv da imam kakav apartmančić u Zadru....smile46
Oprosti draga,smotana sam ko sajla ali poziv prihvaćam što  znači da se i ti  sjetiš virtualne kompice ako te put nanese na Pag.Kuham najbolju kavu i točim najfiniju hladnu limunadu.Domaće crno se podrazumjeva u svim kombinacijama.smile65
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 21:21
Mirjam došlo je do zabune zbog sličnih nickova mene i Natalije.
Natalija te pozvala na kavu - ona je iz Zadra. A ja sam iz Gorskog kotara. Ako budeš negdje u blizini, smatraj se pozvanom na kavu.

A kad smo već kod te teme, ne bi ja imala ništa protiv da imam kakav apartmančić u Zadru....smile46
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 21:15
Zabijelila cijela naša obala pa i neki otoci smile66
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 21:06
Lijep ti je Zadar pod snijegom,nebi nikad rekla da i tu može pasti snijegSmile
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 21:02
Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

zadar u snijegu, neobično!
  smile65Vjeruj antonija da snijeg u Zadru i to koji snijeg,da ne povjeruješsmile66
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 20:59
Natalija ,ugodno si me iznenadila i obradovala pozivom nasmile142.Obećavam javit ću ti pp da se dogovorimo za piće.POZDRAV !!!smile78 ...ako zalutaš na Pag znaš tko kuha naj kavu i javi se pp.smile65
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 20:33
zadar u snijegu, neobično!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 20:24
draga mirjam slučajno sam večeras otvorila pdf sa slikama cvijeća i upadnem baš u tvoje carstvo, mogu samo reći da su ti biljke divne
i pozvati te da jednom navratiš na sok ili kavu ili oboje, jer ja sam ti usput - kojih par metara prije ove table sa slike i kad god dolaziš u zadar prođeš pokraj mene smile113
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 19:50
Ovo je ulaz u Zadar snimljen nedavno ...Što kažete ?smile117
smile66 
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2010 u 20:54
Prekrasna zimska idila u tvom vrtu
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2010 u 20:27
Danas sam po prvi puta prošetala tvojim vrtom. Najviše su na mene ostavili dojam ovi rascvjetani kaktusi. Prekrasni su.
Možda ti je cvjetnjak mali ali je upečatljiv. Clap

[

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2010 u 19:02
]]     I mi smo vidjeli snijeg smile118
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2010 u 17:56
smile56]
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.