Moj maleni cvjetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 20> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čestit Božić
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasno cvijeća imaš oko kuće, a malo snijega neće mu naškoditi
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mirjam, tako ste i vi malo snješkića imali!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Hvala Mirjam, budem li negdje u blizini, svakako da ću se sjetiti ove ponude.
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Slažem se s tobom Mirjam, proljeće je i meni najdraže, a ova kombinacija ruža i v. loze je neobična i jako, jako lijepa.
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Mirjam došlo je do zabune zbog sličnih nickova mene i Natalije.
Natalija te pozvala na kavu - ona je iz Zadra. A ja sam iz Gorskog kotara. Ako budeš negdje u blizini, smatraj se pozvanom na kavu. A kad smo već kod te teme, ne bi ja imala ništa protiv da imam kakav apartmančić u Zadru.... ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Zabijelila cijela naša obala pa i neki otoci
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijep ti je Zadar pod snijegom,nebi nikad rekla da i tu može pasti snijeg
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Natalija ,ugodno si me iznenadila i obradovala pozivom na
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
zadar u snijegu, neobično!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
draga mirjam slučajno sam večeras otvorila pdf sa slikama cvijeća i upadnem baš u tvoje carstvo, mogu samo reći da su ti biljke divne
i pozvati te da jednom navratiš na sok ili kavu ili oboje, jer ja sam ti usput - kojih par metara prije ove table sa slike i kad god dolaziš u zadar prođeš pokraj mene ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Prekrasna zimska idila u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Danas sam po prvi puta prošetala tvojim vrtom. Najviše su na mene ostavili dojam ovi rascvjetani kaktusi. Prekrasni su.
Možda ti je cvjetnjak mali ali je upečatljiv. ![]() |
|
![]() |
|
]
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |