frida u decoupageu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 16> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma da, bilo je i Mozart kugli, ali ipak je Beč kao grad ostavio jak dojam ...
a boca je za sad kod mene...nema planova za nju... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Jedna snježna kugla kućne izrade...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() kad te krene... |
|
![]() |
|
..nešto u stilu "starih majstora" ili možda wiehler goblena...
...rađeno kombiniranom tehnikom na zanimljivo napetom platnu ( poput malog jastuka je zaobljeno)... ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ne krasno..prekrasno
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Stvarno lijepo, imam i ja tu salvetu a još ju nisam upotrijebila.
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ovo sa cvijećem ti je prekrasno ...
kakve su to dimenzije platna - viličina salvete možda ili malo veće ?
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Stvarno poput goblena,odlično,jel to možda kao sjedalica za stolac.Iako nije,mogao bi postati,u svakom slučaju zanimljivo i lijepo
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
snježne kugle su krasne al ova slika me osvojia na prvu,takav motiv imam i ja i bas se mislim kako bi je uskoro mogla napravit. ovo je majstorski napravljeno,bravo!
![]() |
|
![]() |
|
dimenzija platna je 20X20, a debljina cijele slike je 4cm...ni ja do sad nisam vidjela ovako napeto platno..ovdje okvir ne ide ( ne može se ni tehnički izvesti zbog tog zaobljenog ruba)...
i meni se sviđa kako je slika ispala...stavit ću je na prodaju... |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
"Starinska"slika je vrlo posebna, a pogotovo zbog ovako napetog platna.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Vidla sam u "Friško..."slatke pitariće.Zaboravila si ih staviti tu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
evo ih
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Slatko,slatko.Moraću te kopirati.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Samo naprijed Kiki!
I ja bih tebe rado, ali unaprijed znam da mi neće uspjeti tako dobro, uredno i originalno napraviti kao što ti napraviš... |
|
![]() |
|
Ja mislim da se šališ.Pa ti si ipak slikarica.
|
|
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
prekrasne teglice...no mene su mrvu više ipak oduševile kugle iako je njima njihovo vrijeme za sada prošlo....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
teglice su lijepe ali kugle su predivne,a slika je ramek-djelo,prepre dobra!
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Super su teglice, posebno ona prva na kojoj je stablo.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |