Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Obiteljsko dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Obiteljsko dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 14>
Korisnik
Poruka
Jelle View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 25
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelle Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 22:07

Mari, danas kada sam išla na groblje prošla sam kraj tvoje (obiteljske) kuće i iznanadila se vidjevši da pred ulazom još uvijek imate rascvjetalo, ljubičasto cvijeće? Kako je to cviječe koje još sada cvijeta?

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 22:31
Krasno dvorište
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2010 u 01:07
Mari , bila sam ti u gostima a da me nisi ni vidjela ! Mogu ti reci da mi se je sve dopala ! Doci cu ja negdje opet !    smile128
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2010 u 11:20
 Prektasan malo starinski i vrlo romantičan vrtsmile141
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2010 u 11:40
Mari smile84si smile99
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 12:06
Originalno poslano od člana Jelle Jelle napisao:

Mari, čitajuči i gledajuči slike tvoga vrta, ulice, čardaka i grada s nostalgijom sam se prisjetila svoga djetinjstva i grada u kojemu sam odrasla. Svega nekoliko ulica dalje od tebe. eh kako je svijet mali Smile susjedo!

drago mi je, javi se drugi put da se nađemo
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 12:08
Originalno poslano od člana Jelle Jelle napisao:

Mari, danas kada sam išla na groblje prošla sam kraj tvoje (obiteljske) kuće i iznanadila se vidjevši da pred ulazom još uvijek imate rascvjetalo, ljubičasto cvijeće? Kako je to cviječe koje još sada cvijeta?

to cvate clematis, moram slikatismile78
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 14:08
jako lijepo ispricana prica, meni je u selu gdje mi je vrt zivio jos prajed, pa baka, pa tata i sad ja i od nagodinu moj sin koji se zeni i misli si tamo srediti nasu novu kucu koju smo mm i ja napravili, a ja i muz u maminu i tatinu nigdje se ne osjecam tako dobro kao na tom komadu zemlje puno te pozdravljam....
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 19:31
Samo sam došla provest malo vremena kod tebe i tvoje tople obitelji, eto toliko, veliki pozdrav.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 17:57
smile65kod nas pada snijeg smile167
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 10:56
Prvi put sam prošetala ovdje i mogu iskreno reći da mi se dopada!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 12:25
Svima želim Sretan i blagoslovljen Božić!
Hvala od srca za vaše komentare i pohvale!

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 13:42
Mari, hvala i tebi, prekrasne slike si nam poklonila!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 17:36
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

mala kućica je posve obrasla lozicom, a hortenzije su joj skoro do krova

Prelijepa fotografija
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 14:55
nema ništa novog u vrtovima, pa evo za vas jedan filmić od mene
http://tripwow.tripadvisor.com/tripwow/ta-00d9-2332-e62e
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 11:41
ispred kuće i pogled na trijem prekoputa

plave preslice kod strine

želim vam pokazat kako je na grobu moje majke, rascvale se bergenije

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 11:45
samo tri tulipana u vrćaku ispred kuće, ali oni su mamini, dobro da je i to ostalo nakon 11 godina

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 11:53
dio živice kod strine (sve je to ipred naših kuća)

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 13:21
divne slike Mari! mora da si od mame naslijedila ljubav za cvijeće, grob si joj tako lijepo ukrasila.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 09:26
prekrasno Mari ja sam 12.4. inače je mojoj mami bio rođendan bila na grobu i iznenadila se mama je umrla prije 10 god, a tata lani u 8 mj i kako su zakapi njega nisam oćekivala ništa od cvijeća kad tamo cijeli grm narcisa žuto bijelih cvjeta , tri krupna tamno plava zumbula, nikla vučika sjeme doletjelo sa susjednog groba, krizantema koju sam na svesvete ukopala sa loncem ozelenila prekrasan prizor pored onog umjetnog koje inače nevolim žao mi je što nisam imala fotić i sad sam u dilemi dali da stavim ploču ili ne ?
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.