Franjicine kopanjice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 495051 |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš mi lijepo izgledaju i mačuhice ovako na rubu. Kad se perunika digne i rascvjeta magnolija bit će jadne prekrivene ali sad mi srce miluju svojim cvjetičima.
![]() Baš me zanima kako će se ponašati vrijesak. Obožavam njegovu boju.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ovo malo zemljice što sam stavila u razbijen beton ne može se zvati vrtom niti cvjetnjakom pa im ja od milja tepam "mala i velika kopanjica"
U velikoj kopanjici raste magnolija koju sam posadila prvo proljeće u mojoj kući.
Pogled na "veliku kopanjicu" kroz magnoliju s balkona:
![]() Svako proljeće ima hrpa lišća koje treba izvuči pa sam to ov2 i 3.2. i napravila. Svake godine zemlju iz velikih posuda za jednogodišnje cvijeće ubacim u kopanjice pa ih malo dohranim.
Velika kopanjica:
![]() Sve već niče: vide se i narcise, ciklama, zumbuli, tulipani, hortenzija se malo čudno drži ali se nadam da će se oporaviti. Božur, kao i svake godine do sada, sve je veći. Kao i narcise i on je donešen iz maminog vrta na Laščini.Uz samu ogradu glavu dižu irisi i perunike. Jedva čekam da se rascvjetaju, obožavam žutu.
![]() Vide se i klinčeki koji drže svijeću narcisama da procvjetaju.
Sve je puno stiropora (susjedi rade fasadu) ali me to ne smeta, baš mi se sviđa.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 495051 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |