Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 93> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav Miro, samo sam svratila mahnuti !
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
imam merak na ovaj karanfil
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kod tebe još karanfilići cvatu, a kod mene sve smrznuto!!! Istina, sada je sunčano, krasno ali samo kroz staklo, vani je bbbrrrr!!!! Veliku pusicu ti šaljem!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Anaida ja bi samo malkice sniga
![]() Triša šaljem ti veeeeliki ![]() Anastazija draga ![]() Mari mislit ću na tebe,a za sada šaljem ti ![]() Freeland44 ja uživam u snježnim slikama ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ružmarin, karanfili..... pa ti si sretnica jer uživaš u još uvijek rascvjetanom i mirisnom vrtu, kod mene toga nema ni na vidiku
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Jako sam "zauzeta" ove dane, pa ne stignem svuda
![]() Ali evo danas sam prošetala i imam samo riječi pohvale ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bura je i kod mene neprijatelj broj 1, malo nam nakosi cvijeće, ali se ono oporavi.
Zašto se svi čudite ružmarinu? Pa on i kod mene cvjeta, uvijek cvjeta i u ovo doba. A i karanfil se iskazao. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja se divila lijepom ružmarinu
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
... di gariful lipo cvate...
Želim ti puno sreće, zdravlja i cvijeća u Novoj godini ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Čestitke za Novu godinu šaljem u ovaj rascvjetani novogodišnji vrt!
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Svako dobro!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga moja Miro toliko dobra ti želim, najprije u srcu, pa u domu i vrtu..
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Retriver Sara,Korjenko,Lora,otok,Mali Kaktus,Lantana,Nataly,Lovro.Misty
![]() Svima dragi moji cvjetoljupci sretna Nova godina i puno cvića u vašim vrtovima od srca vam želim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Sretna Nova
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Miro budi sretna i vesela u Novoj 2011.g.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
draga mira021 neka ti je sretna i cvijetna nova godina
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Na žalost počela sam se radovati buri, zbog sušenja robe u ovim kišnim zimama
![]() Sve najbolje u ovj godini, manje bure i puno cvijeća. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |