Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bi-Biljana i salvete
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bi-Biljana i salvete

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 29>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 19:32
 koja parada divnih radova...svaki sam detaljno pregledala i mucila se  da izdvojim one koji mi se najvise svidjaju pa sam izdvojila case i registrator kojeg si fantasticni izkombinirala...bravo majstoricesmile120
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 19:18
ivna, draga, eto ti smile79, a nadam se da ću uspjeti doći do Vž na kavu pa ćemo proćakulati.....
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 19:01
Ajmeee Bibi, ajd ti fino nađi način da svrneš na ovu špancir kavu da ti to meni uživo pojasniš kako što radiš Wink, vrlo pozorno ću te slušati LOL ! Jesam rekla bravo, nisam Embarrassed  smile42 e pa bravo Clap!
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 18:54
ups, nije baš sve vidljivo, evo jedne u gro planu

Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 18:52
i jedna kutijica...naravno, s ružom Tongue

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 18:51
a onda sam se uhvatila u koštac sa jednim običnim :

rekoh : ajme, što si ružan!! e nećeš još dugo! i eto ga :

sprijeda

i poleđina

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 18:48
pa malo svjećnjaka

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 18:48

opet sam se zaigrala smile198

nadam se da je završilo u vikendici....
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 14:43
Krivo sam zaključila da je 2k. No, svejedno ta mi je kutija mrak.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 20:37
mima, to nije 2k nego obični krakle medium Embarrassed (tamna boja - krakle lak - svjetla boja). ali je jako dobro ispao, ja zadovoljna a mlada vlasnica još zadovoljnija (što mi je i bio krajnji cilj).
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 12:39

Krasne kutije, posebno ona s cvijećem. Jako je dobro osjenčana a i 2k je na njoj stvarno dobro ispao.

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 10:02
Bibi, prava majstorica!
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 20:50
drage moje, hvala i smile79

kiki, skidam okov Embarrassed, ipak je urednije makar se ponekad namučim dok ga vraćam.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 14:45
Smile Thumbs%20Up Skidaš okove?
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 22:11
krasne kutije a jos i punesmile64
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
dorina1904 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dorina1904 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 21:17
I mislila sam na rižin papir , ali sam krivo napisala.
Super kutijica.Isti motiv ( smeđa kutijica) na vrlo sličnoj , samo ovalnoj kutijici , napravila sam i ja za poklon jednoj dragoj gospođi.Zaboravila slikati.Tražit ću je da mi dozvoli da poslikam.

Ova morska bi je preprekrasna!!!
smile73
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 21:13
a obje kutije su bile pune....ovo je sadržaj manje kutije Tongue

možete misliti koliko je tek stalo u veću kutiju. to nisam ni slikala.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 21:11
pa za jednog malog princa....

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 21:10
obzirom da su poklon isporučeni, smijem ih objaviti Wink....

prvo kutija za jednu princezu...

sorry, slikano nabrzinu....
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 20:55
Kiki, to nije moj potoricco Embarrassed, to je sve na rižinom papiru (NBhoby, Kustošijanska). ponekad baci oko na njihov internet dućan, znaju imati dobar izbor rižinog papira po relativno normalnim cijenama. ostatak postupka sam ti rekla Wink....

TB, ti si ovo vidjela i u živo....

Dorina, to je rižin papir

drage moje, hvala na posjeti smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.