Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 165> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drage moje svima vam želim sretnu, veselu te cvijetnu Novu godinu
![]() evo i nekoliko zimskih slikica sa labuđeg jezerca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepa zimska idila kod tebe. Sretno i tebi i vidimo se!
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Koja krasna snježna idila!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa kod tebe je lijepa bijela nova godina,sretno
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Konjek, jezerce, bijeli borovi, zlatna kišica na stabalcu: Kad ponese me romantikaaaaa...!
Još kad bi se našla kakva kočija i princ!!!???!!!!! SVE NAJBOLJE! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga moja Bromi najljepše želje upućujem tebi i tvojim sinovima! Ni najveća zima ne može ohladiti tvoje veliko i toplo srce!
Slike zimske idile kod tebe su prelijepe.. ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Prave i lipe slike za ove dane,sretna ti Nova godina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Draga Bromi, sretna ti Nova godina !
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bijeli svjetlucavi snijeg, baš je pravi ukras
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
drage moje vjerne posjetiteljice sve vas toplo pozdravljam
![]() prvo adenium...pun je pupova mada nema niti jednog lista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() orhideje su neumorne ![]() primule ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Uzivala sam u ovim divnim slikama
![]() Zelim ti sretnu i veselu 2011-tu ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bromi
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Lovro, i ja sam gotova, :infarkt: !!!! Isuse, ja sam ostala bez riječi, a to mi se nemože samo tako dogoditi, usta su mi otvorena cijelo poslijepodne, otvaram stranicu za stranicom, prolistala sam sve od 1 do 110, i imam stalno otvorena usta a i oči mi izgledaju nekako čudno, crvene i otvorene ko da sam se napušila!!!! Ajme majko moja mila, koje prekrasno cvijeće imaš, koje boje, koliko cvjetova, ja sam LLUUDDAAA od svega kaj sam vidjela kod tebe!!! A da kolim slučajem kročim u taj raj, mislim da bi mi se guzica zalijepila za zemlju!!!! Ove godine me samo Sv. Petar može odgovoriti od sajma cvijeća u Ludbregu!!! Mislim da ti nemoram reci da sam beskrajno uživala, sve cure su već sve rekle, a meni samo ostaje da zatvorim usta i da probam normalno disati!!! Ako uspijem!!! Od mene za sada samo jedna ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cure su već sve rekle, uopće ne znam što bi još tu trebalo dodati!
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
bromi tvoje slike prirode i okoline pod snijegom su predivne ali ove slike cvijća adenium orhideje i cve ostalo su za srčanog udara u ovo dobe rijetke slike bravo
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasan Adenium !
Sretna ti Nova godina
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Bromi, svako dobro u novoj godini!
Predivne slike jezerca i kućnih biljčica!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Ovako cvetno, kao kod tebe, u ovo doba godine retko vidjam.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
E stvarno si mi ugrijala dušu,a iz tople sobe sam prošetala divnim krajem okovanim snijegom i injem,zaista prekrasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |