Zamioculcas |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 17> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mene definitivno ne voli zamić jer ostala mu je samo jedna grana. Zvjezdana se hvali kako njen napreduje, točno se sjećam da smo ga u isto vrijeme nekako kupile jer smo se naravno ovdje pohvalile a moj lagano ali sigurno umire
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Kiki.K. zamio, ne smije se zalijavati više od jednom, osim ako je jako, jako suhi zrak ev.dva puta mjesećno. Ali zato ga treba redovito prskati
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
moj jos ejdnu granu tjera bas sam sretna samo e bojim da mi ne postane prevelik za komodu di cu onda s njim :(
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ovo je ogroman zamić kod mene na poslu.Ne vidi se baš njegova veličina.Nadam se da ga neće ubiti sa pretjeranim zalivanjem.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
bit ce da je :)
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
He-he Zvjezdana, baš sam i ja jutros primjetila novu grančicu iz zemlje, valjda im je sada vrijeme.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ide mi jos jedna granaaaa
![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zbilja je prekrasna i nezahtjevna biljka. Imam je i ja, a ako stane u moj mali hodničić, Mari i kod tebe bi se "snašla" bez problema. Svojoj sam samo vrpcom povezala grane da ne idu u širinu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ovo je prekrasna biljka koja svakome zapinje za oko, ali treba dosta prostora, pa ju nažalost nemam gdje držati, čestitke svima vama koje imate volje i strpljenja, a divim se vama koje ste se upustile i u razmnožavanje
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Satori ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 21 |
E, hvala massha.
Nije na direktnom suncu, ali ima svjetla. Moguće da sam ga previše zalila, zalijem ga svaka dva tjedna. A kako je pustio nove grane, znala sam ga i svaki tjedan malo zaliti, jer sam mislila da mu možda treba... znači do toga je... |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Massha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
Mozda preobilno zaljevas! nema sto drugo biti,zamic vise voli da ga se'zaboravi' kad je zaljevanje u pitanju..I bolje mu je u sjeni nego na direktnom suncu ili jakom svjetlu..Ja ga zaljevam bas kad vidim da je presusena i raspucana zemlja,a s tim da mi je u minijaturnoj teglici..i stoji mi na poprilicnom sjenovitom mjestu..i super mu je.. |
|
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
|
![]() |
|
Massha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
Super tije zamic,ogroman je!! a i tegla je 5x veca od moje.
|
|
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
|
![]() |
|
Satori ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 21 |
Mene brine moja Zamija, izbacila je tokom zime 4 nove grane i sve su se otvorile do pola... ostatak listova, koji su ostali kao pupoljak - sad su počeli truliti i cijela mlada grana truli, tj. sve 4 mlade grane...
![]() Ove stare grane su čvrste i zelene i dalje... Što bi to moglo biti? Ima dosta svjetla, zalijevam je svaka dva tjedna... Ne znam što joj treba... ![]() Jel' netko imao sličan problem ili ima kakvu ideju, kako da joj pomognem?? |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Bravo za prinovu!
![]() |
|
![]() |
|
Dok sam ga dopremila doma pukla mi je jedna mala grančica.Sad je u vodi.Baš me zanima dali će pustiti žile.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |