Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - jedan friški vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

jedan friški vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 27>
Korisnik
Poruka
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 392
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 10:52
U kući imam dva božićna kaktusa, prvi je procvjetao mlađi

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 10:56

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 11:03
A nakon njega i stariji kojemu ima desetak godina

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 11:19
P R E D I V N O !!!smile55
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 12:12
Joooj što sam ti zavidna !Big%20smile
Šalim se naravski, ali su doista prekrasni!ClapClapClap
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2011 u 14:40
predivni su!

Sretna i vesela 2011-ta
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2011 u 18:27
draga maestral ovo je predivno nemam rijeći kojim bi opisala ovaj prelijepi božićni kaktus smile93

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 11:40
mirjam - hvala, drago mi je da ti se sviđaEmbarrassed
baka - trudim se trudim, hvala!Tongue
gioiaa - i tebi sretna i cvjetna Nova 2011!smile133
Fany54 - puno hvala na uvijek predivnim komentarimasmile198. Zapravo od kućnog cvijeća su mi samo oni uspješni (zasada nadam sesmile182), sve ljubice, gloksinije i orhideje svaku godinu su propale, eto čuvam božićnjake izgleda da me samo oni razumijuConfusedWink

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 13:15
Originalno poslano od člana maestral maestral napisao:

mirjam - hvala, drago mi je da ti se sviđaEmbarrassed
baka - trudim se trudim, hvala!Tongue
gioiaa - i tebi sretna i cvjetna Nova 2011!smile133
Fany54 - puno hvala na uvijek predivnim komentarimasmile198. Zapravo od kućnog cvijeća su mi samo oni uspješni (zasada nadam sesmile182), sve ljubice, gloksinije i orhideje svaku godinu su propale, eto čuvam božićnjake izgleda da me samo oni razumijuConfusedWink
Nasmijala sam se od srca jer od sveg cvijeća koje imam samo mi božićni kaktus "ne ide".Životari,gotovo da ne raste a što se cvijeta tiče to je nešto apstraktno.Sad ću ih presaditi i ako ne bude rezultata morat će "putovati".Prijateljica koja mi ga poklonila kaže da je ljubičasti a ja joj vjerujem.smile42
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 13:59
prelijepi su ti božićni kaktusi!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 11:39
mirjam - morale bismo razmijenit  i primijenit sve tajne podatke o uzgoju tvrdoglavaca, pa gdje bi nam bio kraj... smile138smile175!
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 16:40
 Seasons%20Greetings Naravno da ćemo izmjenjivati savjete i iskustva,ne kažu uzalud ljudi :"svi znaju sve "...Izmjenjivat ćemo mi i cvijetiće jer onda ćemo imati svi "skoro "sve ! Ako ti se sviđa nešto kod mene samo reci i vrlo rado ću ti poslati.POZDRAV!!!
smile78

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 22:48
nemam riječi za kaktuse smile57
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 19:44
Proljeće je napokon stiglo i u moj skromni vrt, pa evo nekoliko slikica

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 20:03

Hemerocalis u sredini
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 20:16

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 20:20

Sakrili se ispod perunike..
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 20:24
Primjećuje se da volim malo razbarušenosti u vrtu, ignoriram probleme s kosilicom
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 20:25
smile82nakon pauze svježe slike iz vrtaClap
čestitam ti prvu obljetnicu na forumusmile73
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 20:34
smile55nakon duže pauze opet si nas obradovala.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,189 sekundi.