maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 66> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasnooo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
cinije i gladiole su predivne
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
maslačak, napokon si nas počastila novim sličicama
![]() kod tebe sve u punom cvatu ili tek pupa, a na kontinentu sve spremno za spavanje ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Uvijek je lijepo k tebi navratiti!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Vrt napreduje i širi se, predivno cvijeće i ruže
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
maslacak, svako dobro u novoj godini!
Nema te dugo!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
hay drage moje
![]() evo me konacno i u mom vrtu.malo tehnicki problemi,malo obaveze i eto nije me bilo al vratila sam se.... i naravno imam goste a nisam nista pripremila..bas sam slab domacin al nadoknadit cu ja to... ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
evo cisto nekih slikica da vas podsjetim kako je to kod mene bilo ove jeseni..
sad je dosta zima ucinila svoje al necemo tugovat nego krecemo u novu sjetvu sjemenkica.. ![]() pa krenimo.. jedina boja gladiola koje imam ![]() ![]() moj jedini suncokret ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jesenski ugođaj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zimskog ugodaja nemam jer mi je vrt katastrofa i bolje je te slike ne pokazivati
![]() ![]() imam jos nekoliko slikica al to cu tek sutra prebaciti na laptop.. jedva cekam iskreno da krenem prckati po zemlji i saditi...zelim imati cvijeca ove godine i za u vazu ,zelim napraviti pravi kamenjaric.. al eto da ne naglim za sad zelim svima dobrodoslicu u moj vrt ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo se prisjetiti jsenjih cvjetnih slika
|
|
![]() |
|
Hvala moon
![]() evo jos malo slikica ovo sada cvate ![]() a ovo je do prije mraza bilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovo su moje ljubimice
![]() ![]() ![]() ova prekrasno mirisi!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moj mirisni zidic
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moje su kasne gladiole,dok drugima ocvatu vec odavno moje tek pocinju
ovako krenu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
za ovaj moj nered su zasluzne horti i lantana-hvala cure
![]() ![]() ovdje je origano od Dude- ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A ovako to sad izgleda--da,da smijete se smijati
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
i za sve moje gošće malo da se osladite...
jos su toplei s višnjama... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |