Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 407>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 01:19
Originalno poslano od člana Pinus Pinus napisao:

Gute Fee ako dobiješ kakvu informaciju o sjemenu adeniuma javi. Malo sam se zamislio nakon posta nbjelovu (vjerojatno ima negativna iskustva). Sjeme do sada nisam kupovao preko neta. Firma mi izgleda u redu. Nadam se da će sve ispasti korektno.
Na adresi koju si ti postavila na post zbilja imaju krasnu ponudu adeniuma , relativno velik izbor. Samo su tako daleko da ne dolaze u obzir. U Zagrebu i okolici ne znam niti jedan rasadnik ili vrtni centar da ga uzgaja ili prodaje. Bilo bi zanimljivo saznati gdje su cvjetoljubac i nbjelovu nabavili sjemena adeniuma ?

Pinus , jesi jos uvijek zainteresiran za sjeme ?  
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
cvjetoljubac View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 152
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvjetoljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 14:50
Originalno poslano od člana zmaj zmaj napisao:

Jutros u 8 sati ugodno sam se iznenaddio vidjevši da su Adeniumi posađeni u ponedjheljak naveče proklijali tokom noči, sinoč se nisi ni nazirale klice

Zna to tako često biti LOL iznenađenjeeeee!!!! i evo Adeniumića mladih.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 09:09
Jagoda ne sekiraj se što im je otpalo lišće vidi moga sada je pun pupova, a počinju se i cvijetići otvarati.

Mladima je isto pretežno otpalo lišće ali su tvrdi na dodir i vjerujem da će i oni krenuti sa toplijim vremenom.
Neznam dali si počela zaljevati, a pošto je kod tebe temperatura veća vjerujem da bi im godilo, želim ti da što prije procvijetaju. smile78
Na vrh
cvjetoljubac View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 152
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvjetoljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 16:57
Thumbs%20Up  tako se to radi, bravo zmaj.
Na vrh
ariel View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 31
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ariel Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 16:34

Evo par slika .

Na vrh
sanja9802 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 276
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja9802 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 18:33
Prelijepi su!
Kad će moji narasti? Imam četiri malca posijana negdje u 7 mjesecu.
Na vrh
zmaj View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zmaj Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 22:22
Hvala na podršci
Sudeči po ovim sjemenkama sutra bi mogla i druga tura proklijati
Na vrh
ariel View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ariel Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 17:31
Smile
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 21:27
Bromelija kada cvjetaju tvoji Adeniumi (sada preko zime ?) i koliko dugo cvjetaju ?

Koliko su stari ? (joj kako sam dosadan )

Gute Fee, da još uvijek sam zainteresiran za sjeme. Reci ako imaš nešto viška ?
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 22:35
Pozdrav svima!!smile99 Vec neko vrijeme pratim ovaj forum, pa sad da se i ja oglasim,

Adeniumi su mi prekrasni... i dugo ih trazim, neznam zasto nemogu otvoriti str. aukcije.hr, jer cujem da tamo ima sjemenki za kupiti...
Pa evo ako netko od vas ima sjemenke i zeli ih prodati,,, ja sam ih spremna preuzeti!!!!
Na vrh
ariel View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ariel Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 18:41
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 19:16
i ja sam zainteresirana za sjeme :) pls :)
Per aspera ad astra.

Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 22:50

Kći me razveselila viješću da je vidjela u prodaji u gradu jedan krasan primjerak adeniuma. Kako ja imam dva bebača adeniuma zaintrigirao me ovaj "lijep komad".  No kako sam se brzo zagrijala, još brže sam se i ohladila. Naime, cijena mu je preko sedamsto kuna!
Na vrh
ariel View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ariel Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 18:46
ovaj je mali s gornje slike-treci u gornjem redu dan kasnije
Na vrh
zmaj View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zmaj Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2011 u 17:33
Sinoč sam posijao sjeme Adeniuma, 22 sjemenke
A sada sljedi isčekivanje biljčica
Nadam se da će sve biti ok i da će nicat i napredovat bez večih problema
Na vrh
zmaj View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zmaj Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 23:37
Originalno poslano od člana lela.h lela.h napisao:

Pozdrav svima!![IMG]smileys/emot152.gif" align="absmiddle" alt="smile99" /> Vec neko vrijeme pratim ovaj forum, pa sad da se i ja oglasim,Adeniumi su mi prekrasni... i dugo ih trazim, neznam zasto nemogu otvoriti str. aukcije.hr, jer cujem da tamo ima sjemenki za kupiti... Pa evo ako netko od vas ima sjemenke i zeli ih prodati,,, ja sam ih spremna preuzeti!!!!

Prije svega da ti poželim dobrodošlicu
ja sam sjeme naručio sa stranice http://www.cvjetnodrustvo.com/
Neki dan su ponovo imali u ponudi sjeme Adeniuma Black fair
Na vrh
ariel View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ariel Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 19:22
Evo ih kad su malo porasli.rasli.
Na vrh
zmaj View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zmaj Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 12:12
Jutros u 8 sati ugodno sam se iznenaddio vidjevši da su Adeniumi posađeni u ponedjheljak naveče proklijali tokom noči, sinoč se nisi ni nazirale klice
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 01:51
Gute Fee zar ti nabavljaš sjeme adeniuma? Ja sam lani dobila na poklon dosta sjemenki , uspješno su proklijale ali nažalost ostale su mi samo dvije mlade biljčice.Od ranije imam dva odrasla adeniuma koje sam kupila u MBM-u.Živi su, a izgleda da miruju jer im polako otpada lišće...Obožavam ih, ali zima im ne paše pa su mi neugledni i otužni....smile95
sutra je novi dan
Na vrh
zmaj View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zmaj Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 16:20
U toku dana ih je još nekolko proklijalo
Od 22 sjemenke samo dvije još nisu isklijale
Sada je najbitnije održati mlade da odrastu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.