Zadar u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 34> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo vam moram pokazati.U centru grada, na bedemima stoji kuća i vrt poznatog Zadranina Jose Špralje(81).Kipar,slikar,grafičar,keramičar,fotograf,pjesnik,šansonjer,ugostitelj.Makar već skoro nepokretan,beskrajna mašta i zaigranost rezultirala je ovom bajkom.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasno, vidi se da u tome ima prste neki umjetnik! svaka mu čast!
![]() |
|
![]() |
|
Ovo su malo drukčiji"patuljci".
|
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bakljada kad KK Zadar dobiva
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kiki-ko, veliko ti hvala za tvoj trud, beskrajno sam uživala u tvojim sličicama sunčanog ali i snijegom pokrivenog Zadra!!!!
Meni je Zadar najljepši grad na svijetu, i da mogu birati grad gdje bi živjela, definitivno bi to bio Zadar!! 2007. sam pješice prokrstarila cijelim Zadrom i moram ti reči, beskrajno sam uživala u cjelodnevnom razgledavanju, cjela ekipa je bila umorna i crknuta od umora jer ja bih svako malo otrčala napred i skrenula u bilo koju uličicu a ekipa me morala slijediti da se ne razdvojimo, nemoram napominjati da sam za kaznu do kraja godišnjeg odmora morala kuhati za 8 osoba, oni meni mislili napakostiti, a za kaznu jeli blitvu, krumpire i ribu i lignje tjedan dana!!!! Ali o tim prekrasnim trenucima uživam i sada dok se s tvojim sličicama prisječam mjesta gdje sam prošla. Prekrasan mi je okoliš crkve sv Donata i forum!!! 2007. je to bilo bauštela sa mnogo radnika ali nije mi zbog njih bilo ništa čudno jer je poznato da se u cijeloj našoj svi radovi, i na autocestama i turističkim destinacijama svi radovi izvode u jeku turističke sezone. Hvala ti draga Kiki-ko na ovim prekrasnim trenucima!!! Veliku pusu radi zalaganja šalje ti Free!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
prekrasne slike
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Frida i Kiki-ko
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zaslužni su i drugi,pogotovo Donata koja je nestala sa Cvijeta.Živa je i zdrava ali se iz nekog razloga povukla i čak prekinula svaki kontakt sa forumašima.Šteta.
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasne slike prekrasnog Zadra ste nam prezentirale
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepo izabrani detalji, je li ovo kanader, šta je gorjelo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Ne sjećam se više.Ljeti lete svakih par dana,a zimi imaju vježbe.
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |