Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 194195196197198 243> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasni sekulentići, i ja se radujem danu kada ćeš ih iznijeti jer znam da će biti opet još krasnijih slikica, iako neznam dali se može više uživati u njima, nego sam ja sada uživala škicajući tvoje ljepotane!!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
triša ovo je
![]() Uploaded with ImageShack.us ali ako ti ja dođem možeti ostati samo ono PRE a krasno ću ja odnijeti. šalim se nemam rijeći ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Draga Triša prekrasni primjerci.naravno zahvaljujući tvojim poklonima imam i ja poneki,danas sam bila u Portorožu-Seča u parku kaktusa-privatnom,ma nešto prekrasno i sjetila sam se Vas koji volite kaktuse.napravila sam dosta slikica pa kad dođem u Sarajevu staviću slikice
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Prekrasna kolekcija kaktusa i sukulenata.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Koja raskoš i lipota
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Oprezno sam razgledala kaktuse, bodljikavci su mi lijepi samo na slikama, iako priznajem da su prelijepi kad procvjetaju!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Nekako i ja zazirem od kaktusa. Bit će da je to posljedica trauma koje mi je često u djetinjstvu priredio mamin ogromni kaktus na terasi. Taj kad te uhvati onim svojim kukastim, udičastim bodljama... ne pomaže ni pinceta, ni igla....strašno. Poanta mog brbljanja gore jest: gledajući Trišinu kolekciju i čitajući ljubav koju ona ima prema tim bodljikavcima, sve više i ja osjećam neku želju da nabavim kojeg. Ovom svojom predivnom kolekcijom si mi probudila interes za kaktuse.Nekako si mislim, ..., i Triša je sitna ko i ja, pa kad se ona ne boji tih najbolje naoružanih biljaka u carstvu flore, možda bi i ja trebao zaboraviti traume i nabaviti kojeg bodljanera.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Gogo.ima puno kaktusa koji nemaju bodlje ili imaju sasvim bezopasne,počnji s njima,neće ti biti žao.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kakva zbirka.. Sve vi naše forumske Primorke, Dalmatinke i Otočanke zaista ste nas "zarazile" sukulento i kaktuso ljubavlju!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Trišice dušice, kaktusi su prva liga, ali priznaj da ti služe umjesto bodljikave žice (ona je tako ružna). Skrivena poruka glasi .... ne prilazi gosp. B.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Triša, obožavam kaktuse, a tvoji su fantastični
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasni sukulenti , kaktusi isto ali ih ja ne ljubim
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Triša lijepo si poslikala svoju bodljikavu kolekciju....Gledajući ih moram priznati da si i ti zaslužna da sam i ja postala zaljubljenik u kaktuse i sukulente....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Triša, imam jedno pitanjce:
Kako uspiješ presadit onog ogromnog bodljanera sa, kako mi se čini, pol metarskim bodljama (slika 9. odozgo)
![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dobro jutro! Malo sam putovala - za promjenu
![]() Mali Gogo, ti naravno kao muški posjetitelj zavređuješ odgovor. Rado ću ti poslati koji kaktusić za početak, a što se tiče presađivanje imam ja spretnog mm, napravio mi nazovimo to "klješta", koja koristim za baratanje s kaktusima i uglavnom nema problema.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 194195196197198 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |