Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 194195196197198 243>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 19:36
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Super Gio, pa ja tako i u kući, volim promjene (jednom sam i muža promijenilasmile96), ali u dvorištu su promjene baš poželjne!
-----smile96---moračeš mi dati ovaj recept LOLLOLLOL
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 19:39
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Anaida, Moon, hvala vam što vjerujete u mene.

Ovi su dani bili baš lijepi, pa sam iskoristila za pregledavanje svojih kaktusa i sukulenata, većina se dobro drži za sada, iako su bili na temperaturama tek nešto višim od nule.
Evo malo slika kaktusa-------znaš li išta drugo nego s ehvaliti ...vidi kakvi su a moji su samo takvi da znašCry bila bi ljubomorna na njih i znaš išta dr. raditi ovdje da neskidaš onoliko gaće i pokazivaš guzicu sunce mojeLOL
LOL

To je jedan manji dio moje kolekcije, ali i drugi su ok, pa jedva čekam dan kada ću ih moći iznijeti van i konačno uživati u njima!
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 20:47
Prekrasni sekulentići, i ja se radujem danu kada ćeš ih iznijeti jer znam da će biti opet još krasnijih slikica, iako neznam dali se može više uživati u njima, nego sam ja sada uživala škicajući tvoje ljepotane!!!!Thumbs%20Up
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 20:52
triša ovo je

Uploaded with ImageShack.us
ali ako ti ja dođem možeti ostati samo ono PRE a krasno ću ja odnijeti.
šalim se nemam rijeći smile93
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 21:07
smile40
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 22:27
smile141 majstorice.
život je more
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 22:33
Draga Triša prekrasni primjerci.naravno zahvaljujući tvojim poklonima imam i ja poneki,danas sam bila u Portorožu-Seča u parku kaktusa-privatnom,ma nešto prekrasno i sjetila sam se Vas koji volite kaktuse.napravila sam dosta slikica pa kad dođem u Sarajevu staviću slikice
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 22:42
Prekrasna kolekcija kaktusa i sukulenata.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 03:39
Koja raskoš i lipotasmile71smile93
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 06:27
Oprezno sam razgledala kaktuse, bodljikavci su mi lijepi samo na slikama, iako priznajem da su prelijepi kad procvjetaju! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 10:38

Nekako i ja zazirem od kaktusa. Bit će da je to posljedica trauma koje mi je često u djetinjstvu priredio mamin ogromni kaktus na terasi. Taj kad te uhvati onim svojim kukastim, udičastim bodljama... ne pomaže ni pinceta, ni igla....strašno.

Poanta mog brbljanja gore jest: gledajući Trišinu kolekciju i čitajući ljubav koju ona ima prema tim bodljikavcima, sve više i ja osjećam neku želju da nabavim kojeg. Ovom svojom predivnom kolekcijom si mi probudila interes za kaktuse.

Nekako si mislim, ..., i Triša je sitna ko i ja, pa kad se ona ne boji tih najbolje naoružanih biljaka u carstvu flore, možda bi i ja trebao zaboraviti traume i nabaviti kojeg bodljanera.

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 11:51
Gogo.ima puno kaktusa koji nemaju bodlje ili imaju sasvim bezopasne,počnji s njima,neće ti biti žao.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 12:03
Kakva zbirka.. Sve vi naše forumske Primorke, Dalmatinke i Otočanke zaista ste nas "zarazile" sukulento i kaktuso ljubavlju!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 12:08
Trišice dušice, kaktusi su prva liga, ali priznaj da ti služe umjesto bodljikave žice (ona je tako ružna). Skrivena poruka glasi .... ne prilazi gosp. B.smile108

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 15:01
Triša, obožavam kaktuse, a tvoji su fantastičniClap
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 19:27
prekrasni sukulenti , kaktusi isto ali ih ja ne ljubimsmile183
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 20:51
Triša lijepo si poslikala svoju bodljikavu kolekciju....Gledajući ih moram priznati da si i ti zaslužna da sam i ja postala zaljubljenik u kaktuse i sukulente....smile183
sutra je novi dan
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 07:49
Triša, imam jedno pitanjce:
Kako uspiješ presadit onog ogromnog bodljanera sa, kako mi se čini, pol metarskim bodljama (slika 9. odozgo) Tongue? Za šta ga uhvatiš, mislim, taj i rukavice probije ko od šale. Imaš neke specijalne hvataljke, neku aparaturu.... ili pak zamoliš svekrvu ili neku susjedu s kojom nisi dobra da ti to presadi? Tongue
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 09:24
Dobro jutro! Malo sam putovala - za promjenusmile96, ali najsretnija sam kad se vratim doma. Pa još kad vidim koliko vas je bilo u mom dvorištu - predivan osjećaj. Uvijek ste dobrodošli, a tko god dođe osobno naravno u moje dvorište može dobiti nekog bodljikavca da upotpuni svoju kolekciju, ili da postane kolekcionar kaktusa i ostalih sukulenata.

Mali Gogo, ti naravno kao muški posjetitelj zavređuješ odgovor. Rado ću ti poslati koji kaktusić za početak, a što se tiče presađivanje imam ja spretnog mm, napravio mi nazovimo to "klješta", koja koristim za baratanje s kaktusima i uglavnom nema problema.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 17:38
jako lijepi sukulenti, draga Triša
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 194195196197198 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,594 sekundi.