Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 140>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 20:33

Katica, predivan je...Smile

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 10:59
baš, kako kaže mali kaktus, nekad sam ih imala puno, u svim bojama, a danas nijednu.Ova tvoja ljubica je zasita preslatka, Katica draga.
lijepi pozdrav
slika
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 15:42
Krasna azaleja Hug, ja sam lani za rojsni dobila bijelo-rozu ogromnu, i sad joj konstantno pada lišće, ne posmeđi nego padne još zeleno, držim ju na hladnom mjestu, na sjevernom prozoru i zaljevam po potrebi.... ako imaš koju ideju što nevalja, napiši pliz Big%20smile
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 17:11
Sad ćeš još više uživati u njemu jer je prekrasan Clap
život je more
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 10:21
Kada bih još znala zašto su mi u prethodnom postu slova poboldana Confused.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 10:04
Tvojoj banani je kao cariciClaptradescentia kod tebe cvita,a kod mene je ostala vani i smrzla i to vanjski dio,ali znam da kao i svake godine ona ponovo raste iz korjena.Predivno je viditi cvitove azaleje i inače sve što cvitasmile71
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 15:05
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Oooo prekrasna ti je prinova!ClapClapClap

ClapClapClapClap
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 22:46
Lijepo cvijeće Clap, vidim da je banana zbrinuta. Žao mi je što se nismo vidjele ovaj put, ali ima dana...Wink
život je more
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 05:38
Prekrasan je!
Time is something you can never get back..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 22:06
To valjda tako mora biti. Nekom bolje cvate ovo a nekom ono. Tak smo svi zadovoljni!WinkLOL
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 11:21
smile227prelijepi su!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 04:12
Lipa ljubičicaThumbs%20UpClap
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 21:26
smile227koliko sam gošči imala, a mene nema pa nema... no nadam se da ćete mi oprostiti jer još sam uvijek u utrci sa vremenomConfused. Zahvaljujem svima na posjeti, da vas ne nabrajam poimence da nebih slučajno koga preskočila i jedna velika smile78.
Da cvijeća se podosta nakupilo i unatoč tome što vičem neću više kućnog, uvijek nešto "zapne za oko ili uleti u kolica", pa onda naše kavice na kojima se  isto svega skupi... pa dođe "nova zaraza" i tako cvetekov sve više i više, a onda eto zime i avaj, kamo sa svime Question. Za sada je dosta dobro stanje iako već ima "mrtvih", no još je daleko do proljeća, a onda ćemo zbrajati mrtve...
No uvijek nastojim zadržati u kući ono osjetljivije i ono što mi u tmurnim zimskim danima unosi malo boje i vedrine u kuću. To su u prvom redu tradescantie koje su u jesen prekrasnih ljubičastih listova, po zimi se malo izduže i izblijede, ali dokle god cvjetaju svojim nježnim lila cvjetićima ostaju u kući... a pratnja su im neizostavni klorofitumi Wink.
A sada da odgovorim na pitanja...
Nataly i Korijenko, ja vam baš nisam stručnjak za azaleju jer ju nemama niti godinu dana, naime dobila sam ju lani za 8. mart. Bila je lijepa, puna cvijeta, a kada je ocvala u proljeće sam ju presadila i onda sam skužila da je u tegli bilo 4 biljke. Kupila sam kiselu zemlju za azaleje i rododendrone, presadila i do jeseni je bila iza kuće u hladovini. No od 4 biljke ostale su samo dvije... u jesen sam ju unijela u kuću i to u hladni negrijani prostor. Sada je u hodniku ispred vrata lodže, tako da ima dovoljno svjetla ali ne i sunca i ugodno me iznenadila sa cvjetovima. Korijenko, stvarno neznam što tvojoj ne valja, mojoj su lani opadali listovi kada je ocvala, ali dok je cvala držala sam ju u dnevnom boravku i mislim da joj je bilo prevruće ili presuh zrak, a i zato su sigurno dvije biljke smile85.
Bako, irezinu slobodno prikratiš, čak je to i poželjno, pa ti neće rasti previše u visinu nego će se zgusniti... veliš tvoje kalanhoe neće pa neće, ali zato tvoje afrićke ljubice cvatu, a moje neće pa neće, ni lani kupljene , ni lani zapelcane, baš su neke kilave Cry.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 17:36
Neka su zakasnili, zato su se sada iskazali
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 10:31
100_1681
Baš mi je lijepa ova ljubičica,ja sam ih nekad imala pun stan,nemam pojma zašto ih danas nemam.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 15:22
kat.rea sve pohvale za tvoje biljke ,u Novoj 2011-oj zelim ti puno zdravlja,veselja i puno rascvjetanog cvijeca
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 10:35
Oooo prekrasna ti je prinova!ClapClapClap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 22:08
Kat.rea, kućno cvijeće je prekrasno i baš veseli u ovo vrijeme kada je vani prilično tužno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 14:41
Kako sam prošlu cijelu godinu bila u utrci sa vremenom iz zdravstvenih razloga, tako je nekako i završila u utrci... zato je moj Božićni kaktus tek sada u cvatu, mojom krivnjom, naravno
no evo ga ipak......
100_1690
veliki
veliki i mali zajedno
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 10:19

Bako u pravu si, ponekada nešto neće i neće, zato sam ja primjenila tvoju taktiku LOL i prošli tjedan kupila jednu ljubicu da pokažem mojim ljenčinama kako bi i one trebale izgledati Wink

100_1681
 možda upali...... možda se posrame.
Lantana i meni je neizmjerno žao, ali...... šta je tu je, vidjeti ćemo se drugi put.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.