Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kiki-Moja utjeha
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kiki-Moja utjeha

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 112>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 15:17
Da,to je taj pištolj.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 14:38
gledam, gledam i divim se zaista, kuglice su predivne ali ipak mi nije jasno za poklopce, da li je to  onaj silikon iz poštolja za vruće ljepljenje ili nešto drugo, bilo što bilo, ideja je super
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 14:25
kutija je bas lijepa,jednostavna i sa motivom koji odgovara namjeni a kuglica smile227
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 13:20
A kako ti se sviđa ova?Jučer sam je napravila.Toliko me proganjala ova salveta da joj nisam mogla odoliti.Ovo je sa obadvije strane.

Na vrh
kuštrava View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 161
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kuštrava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 13:11
meni je kutijica odlična :)
 a ovo sa kuglicama, ne mogu se odlučiti koja mi je ljepša :)

p.s. odlična ideja za "poklopce od silikona"
Na vrh
Tatjana_bg View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 268
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 13:03
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Pa i nije baš kutijica.Jako je velika,teška,kvalitetna i skupa.U Lidlu prije 2 mjeseca.
kod nas nisam to videla, a tamo sam redovno
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 12:47
Pa i nije baš kutijica.Jako je velika,teška,kvalitetna i skupa.U Lidlu prije 2 mjeseca.
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 11:50
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Hvala mare.Sjećam se,kako ne.To su bili kao neki trodjelni visuljci.Imam ih u galeriji.
Tatjana bg,sa pištoljem za ljepljenje napravim nepravilan krug ili oblik.Kad se ohladi posprejam ili pofarbam u zlatno ili srebrno.

uspelo ti je to, da nas prevaris [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> a sada da otvoris tajnu gde si nabavila kutiicu za caj
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 10:12
Ovdje se vidi primjer kako se može iskoristiti drugi sloj salvete(TEA TIME). 

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 10:10
Ovo je kutija za čaj koju sam radila sestri kao poklon za sina.Ujedno i najveće razočaranje od svih mojih radova.Tri dana posla,a ništa se ne vidi.Prvo,ima toliko pretinaca da se izgubi vremena kao da se rade dvije kutije,drugo,makar je bila dosta svijetla,bijela nikako da pokrije boju drva i treće,od krep trake mi je na "staklu"ostalo ljepilo koje sam jedva skinula benzinom.Ovih dana ću raditi drugu kutiju,ali unutrašnjost ostaje kakva je.

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 15:41
bas su lijepe
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 14:16

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 09:03
Smiješno mi je kako svi to nazivaju poklopcima.Znači ,optička varka je ipak uspjela.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 09:00
Hvala mare.Sjećam se,kako ne.To su bili kao neki trodjelni visuljci.Imam ih u galeriji.
Tatjana bg,sa pištoljem za ljepljenje napravim nepravilan krug ili oblik.Kad se ohladi posprejam ili pofarbam u zlatno ili srebrno.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 00:18
Svaka čast svim kuglicama-ima tu po svačijem guštu,
pa i po mome, al kad vidim tvoje kuglice...odmah mi blicnu pred očima one što si prije radila s lavandom
..sjećaš se na koje mislim?
Mene si davno "kupila" njima i postavila visoke standarde,
bar po mom ukusu, tako da ja ne uspijevam favorizirat druge.
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 15:13
Kiki-ko? pliz objasni kako radis te poklopce plizz
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 13:32
Izgledaju isto ali nisu.Jedne su velike sa dvije,a druge su male sa jednom božičnom zvijezdom.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 13:30

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 13:09
To su obične gotove plastične kuglice.
Na vrh
kuštrava View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 161
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kuštrava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 11:08
Kuglice su mi prekrasne!
Ono gore je silikon? Onaj iz pištolja? A kako staviš one kukice za objesiti?
Ima li negdje neki tutorijal?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.