Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 112> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da,to je taj pištolj.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
gledam, gledam i divim se zaista, kuglice su predivne ali ipak mi nije jasno za poklopce, da li je to onaj silikon iz poštolja za vruće ljepljenje ili nešto drugo, bilo što bilo, ideja je super
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kutija je bas lijepa,jednostavna i sa motivom koji odgovara namjeni a kuglica
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
A kako ti se sviđa ova?Jučer sam je napravila.Toliko me proganjala ova salveta da joj nisam mogla odoliti.Ovo je sa obadvije strane.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
meni je kutijica odlična :)
a ovo sa kuglicama, ne mogu se odlučiti koja mi je ljepša :) p.s. odlična ideja za "poklopce od silikona" |
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
![]() |
|
![]() |
|
Pa i nije baš kutijica.Jako je velika,teška,kvalitetna i skupa.U Lidlu prije 2 mjeseca.
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
uspelo ti je to, da nas prevaris [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> a sada da otvoris tajnu gde si nabavila kutiicu za caj ![]() |
|
![]() |
|
Ovdje se vidi primjer kako se može iskoristiti drugi sloj salvete(TEA TIME).
|
|
|
|
![]() |
|
Ovo je kutija za čaj koju sam radila sestri kao poklon za sina.Ujedno i najveće razočaranje od svih mojih radova.Tri dana posla,a ništa se ne vidi.Prvo,ima toliko pretinaca da se izgubi vremena kao da se rade dvije kutije,drugo,makar je bila dosta svijetla,bijela nikako da pokrije boju drva i treće,od krep trake mi je na "staklu"ostalo ljepilo koje sam jedva skinula benzinom.Ovih dana ću raditi drugu kutiju,ali unutrašnjost ostaje kakva je.
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bas su lijepe
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smiješno mi je kako svi to nazivaju poklopcima.Znači ,optička varka je ipak uspjela.
|
|
|
|
![]() |
|
Hvala mare.Sjećam se,kako ne.To su bili kao neki trodjelni visuljci.Imam ih u galeriji.
Tatjana bg,sa pištoljem za ljepljenje napravim nepravilan krug ili oblik.Kad se ohladi posprejam ili pofarbam u zlatno ili srebrno.
|
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Svaka čast svim kuglicama-ima tu po svačijem guštu,
pa i po mome, al kad vidim tvoje kuglice...odmah mi blicnu pred očima one što si prije radila s lavandom ..sjećaš se na koje mislim? Mene si davno "kupila" njima i postavila visoke standarde, bar po mom ukusu, tako da ja ne uspijevam favorizirat druge. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Kiki-ko? pliz objasni kako radis te poklopce plizz
|
|
![]() |
|
Izgledaju isto ali nisu.Jedne su velike sa dvije,a druge su male sa jednom božičnom zvijezdom.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
To su obične gotove plastične kuglice.
|
|
|
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
Kuglice su mi prekrasne!
Ono gore je silikon? Onaj iz pištolja? A kako staviš one kukice za objesiti? Ima li negdje neki tutorijal? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |