Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 89>
Korisnik
Poruka
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2008 u 20:05
Ma pišem ja draga , pišem, a eto mene uskoro

samo neka se još malo tvoje cvijeće probudi.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2008 u 22:48
Evo još malo vjesnika proljeća
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2008 u 22:50
ovo ne znam šta je
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2008 u 17:58
Ivane,hvala no ja sam ZA OVU BILJKU pitala.Iskreno,ni najmanje sličnosti mi nema sa vrijeskom
Na vrh
kika View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 969
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2008 u 19:03
Shasha, tvoja biljka je Daphne mezereum, po naški, Obični likovac. Zaštičena vrsta, osjetljiva i mislim da je Ivan ne bi smio vidjeti u tvom vrtu kad ti dođe u inspekciju. LOL
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2008 u 20:22
Kika,i mislila sam da je zaštićena jer je nisam baš sretala.Što se zaštičenosti tiče,mislim da je sad zaštičena jer sam je iskopala ispod hrpetine smeća u šumu.Ona je doslovno virili ispod neke vešmašine.Neka ona samo raste,presadit ću ja nju jednog dana u njeno prirodno stanište(malo ću i sebi ostavitiWink)
Na vrh
kika View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 969
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2008 u 21:24
Kaj je, je, ali ja je ne bih više vračala u šumu. Tu joj kod tebe očito dobro paše, a u šumi bi je neki "znalac biljaka" mogao i uništiti.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2008 u 01:01
Ma budem ja barem jednu grančicu vratila kad se razraste,no negdje gdje ne bacaju vešmašine i sl.Nađe se još takvih mjesta,teško no ima ih.
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2008 u 11:19
Shasha čemu panika, možda je zaštičena vrsta, ali kod koga bi biljka mogla biti zaštičenija od tebe? Ako si ju već izvukla ispod smeća i nagradila te je svojim cvijetom to znači da je stvarno njegovana i u potpunosti zaštičena.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2008 u 19:20
nema panike TeaK,samo velim da ću,kad se razraste naravno,i kad nađem prikladno mjesto jedan dio vratiti(ko zna možda moja doma ugine pa znam di ću je opet iskopati)
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2008 u 12:49
 Mane zanima sljedeće: Prošle sam godine kupila par pitarića vrijeska i posadila sam ih u vrt, kroz zimu su povenuli...jel to trajnica i jel ima sanse da ce mi sad na proljeće opet potjerati?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2008 u 09:32
Kako su ti povenuli?Oni preko zime cvatu,barem kod mene(počnu u jesen i do proljeća cvatu)a preko ljeta je lijep zeleni grmić.Na žalost,mislim da su ti uginuli.
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2008 u 12:34
Shasha - rijetko ostajem bez teksta ali nakon tvog vrta jesam. Tri puta sam ga pregledala jer mi je fenomenalan. Moram priznati da sam se divila i Donatinom (ali lakše je u Dalmaciji) i onom vrtu u Jastrebarskom (zaboravila čiji je). Visim cijele dane na Forumu i sve mi se pomiješalo u glavi. Sva sreća da sam svoje "kopanjice" stavila prije no što sam pogledala vaše vrtove. Adminov mi je logičan i predivan ali se nisam previše sramila svojim "kopanica" ali prema tvojem, Vuletovom, Tiborovom, Donatinom - "mili Bože kud sam zašo" svuda cvijeće, svuda divota svuda LJUBAV. Hvala, što je dijelite sa svima.smile128a prepuna dobre vibre mogu i ovakosmile211zahvaliti.
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2008 u 14:10
Franjice nemoj se sramiti svojih kopanjica.... I ja sam na početku mislila da je moj vrt jadan i malo me je bilo sram, ali nije bit skrivati već pokazati i uz pomoć dobrih duša sve se može doraditi.
A isto tako svaki vrt je poseban za sebe pa tako i tvoje kopanjice, vidjeti ćeš kad sve procvjeta - biti će sigurno prekrasne.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2008 u 18:44
Franjica,hvala ,no kao što TeaK veli,svaki je na svoj način lijep. I meni moj izgleda jadan prema drugima.Sve razbacano(ja to zoven kreativan nered)no na neki čudan način ima i on svojih čari.Da je idealan bilo bi mi dosadno,tako da tome ne težim.Ovako kopkam svake godine nešto novo,pa selim pa mjenjam...
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2008 u 19:46
Ma ne sramim se ja svojih "kopanjica". Pa luda sam za njima, vidite na slikama u kakvoj gužvi živim, svi smo "jedan drugom u loncu". Sramim se što sam bahato stavila sličice da vidite što radimsmile180. Ma gdje mi je bila pamet? A kaj je, tu je! Sad se tješim kako će moje "kopanjice" još više se truditi da budu lijepe kako bi bile dostojne društva u koje sam ih "ugurala"smile161
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2008 u 19:52
Ma čar toga je da i mi i ti vidimo kako je bilo i kako će biti.Pratimo razvoj sadnje,rasta,cvatnjeWink
Na vrh
Letitia View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 64
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Letitia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2008 u 22:49

Dvorišta su prelijepa. Ne znam koje mi je zanimljivije i  ljepše.

Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2008 u 17:00
Shasha, šta ti je ovo?
http://i163.photobucket.com/albums/t281/shasha_088/biljke/encijan.jpg
Hmmmm...
Upalo mi je u oko i predivno izgleda...
Kako se zove?
Je li trajnica?
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2008 u 02:01
Shashe nema, mogu li ja?
To je Gentiana clusii , Cluzijeva sirištarka ili encian i trajnica je.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.