Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj kutak za opustanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj kutak za opustanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 35>
Korisnik
Poruka
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 10:17
Mimar, svako dobro u novoj godini!

Krasne su ssu noćne slikice! I dekoracija je super!

smile147
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 18:11
Zahvaljujem se svima koji su obilazili i pratili ono sto se desava u mom kutku, opustali se sa mnom, delili moje brige oko biljaka, pomagali u nedoumicama, cestitali praznike i odvojili svoje dragoceno vreme za ono sto ja radim...
Danas smo imali skoro prolecni dan, sneg se otopio i biljke vec provirile. Jedva cekam prolece ali sam zabelezila jos koji pogled na sneg, tek da znam da je jos uvek moguc...
Ovim fotografijama zavrsavam zimski period...

Vidimo se na prolece smile113
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 21:22
Mimar je l' ideš nekud ili si samo jako veliki optimist?WinkLOL
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 21:35
Baka, oduvek sam bila optimista, za sve Smile.  Dalje putovanje planiram tek negde posle 2. meseca kada vreme bude zgodno za jednu reportazu Wink, onda jos jedno Wink pa u 4. ocekujem Tiju i Dadeka. Eeeee, posle 5. ce tesko ko moci da me zadrzi na mestu, moji komentarisu da je to bio glavni razlog sto sam pretumbala bastu Embarrassed. Travnjak mogu i oni da paze LOL!

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 21:55

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 21:59
lijepe slike, a šta sko proljeće urani, morat ćeš ubrzo nove fotkeWink
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 22:06
Ej ti!!!! A gdje su stihovi???

A-ha ideš po reportažu ipak???Wink 

Jedva vas čekam vidjeti svih pet i "onog bezinternetskog" ! 
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 22:34
 Wink
Nocas pisem pesmu
za sve reci nerecene
od kapi kisnih
mokri papiri
i jastuk nas zajednicki...

http://www.youtube.com/watch?v=mMtI7CaYGqU&feature=related
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 00:03
Draga Mimar trebale su mi dvije godine da pronađem ovaj tvoj kutak za opuštanje....Baš sam ljuta na sebe, kako to nisam ranije pronašla, ali što je, tu je...Obično bi svraćala u Cvetnu galeriju, a nisam znala da imaš i ovu temu....Večeras sam malo pregledavala aktivne teme i spazila sam Ovaj Kutak i pregledala ga kompletno...Imaš stvarno prekrasan vrt i pravo si nazvala temu, jer to je stvarno kutak za opuštanje...Pročitala sam da imaš stotinjak ružaClapClap, a među njima i ružu kameleon....Među cca 80 cvetnica kako ti kažeš, ne znam što bi posebno izdvojila, ali božuri su me očarali...Kako su bogati grmovi, divota....Zapazila sam i clerodendrum, predivna biljka koja prezimljuje vani, zar ne?Preljepe perunike, zumbuli, narcise još malo pa će krenuti, a ti ih imaš u velikim količinama, imati ćemo se čemu diviti....Još mi je nešto zapelo za oko a to je zephyranthesa ( morala sam zapisati, tko bi to upamtio ). Prekrasni cvijetovi koji bogato cvjetaju, je li kompliciran za uzgoj? Na kraju moram još posebno naglasiti da sam ostala bez teksta, kad sam vidijela ogromnu rascvjetanu hoyuShocked...Koliko ima godina, molim te? Sad vidim odakle je došla ona moja koju si poslala po mome sinu...Dobro se drži, živa je, ali cvjetanje ko zna kad...I druge biljke koje si poslala uglavnom su žive ...Ubuduće ću redovno posjećivati ovaj tvoj kutak i uživati u njegovim ljepotama...Nadam se da ću to jednog dana i u živo vidijeti....
Na kraju ovog mog izvještaja želim tebi i obitelji sretne blagdane koji su već pri kraju, ali čestitke i dobre želje su uvijek dobrodošle...smile79smile151WinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 00:50
Draga Mimar , tiho sam ti se dosuljala u goste , stala i divila se tvojim prekrasnim zimskim pejsazima , cvijecu !  Stajala sam i suteci uzivala a onda sam isto tako tiho kao sto sam dosla i otisla !   smile78
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 17:35
predivno!!! koje slikice,koje biljkice..ma stvarno raj za ocismile71
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 19:20

prava zimska idila u tvom vrtu

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 06:14
Originalno poslano od člana mimar mimar napisao:

Baka, oduvek sam bila optimista, za sve Smile.  Dalje putovanje planiram tek negde posle 2. meseca kada vreme bude zgodno za jednu reportazu Wink, onda jos jedno Wink pa u 4. ocekujem Tiju i Dadeka. Eeeee, posle 5. ce tesko ko moci da me zadrzi na mestu, moji komentarisu da je to bio glavni razlog sto sam pretumbala bastu Embarrassed. Travnjak mogu i oni da paze LOL!

meni već nedostaješ!
Time is something you can never get back..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 10:14
mimar samo ti nama putuj jer obozavam tvoje reportaze
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 12:50
I zimi i u proljeće i ljeti i s jeseni - uvijek ima divnih motiva za zabilježiti..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 14:42

Još sam tu Wink!Marii reče šta ću ako proleće porani? Neka ga, čekamo ga...

Veliki pozdrav mojoj speciljalnoj gošći koja je skoro ušla u moj kutak, no postoje stvari za koje nikada nije kasno i ja se iskreno nadam da ću je imati prilike ugostiti u njemu.
Hoya je stara više od 10godina i bila bi mnogo veća da nije deljena okolo, ali mi nije žao jer sam joj tako produžila vek Smile.
Zefirantesi su lukovice, jednostavne za gajenje, čekaju te kada dodješ. ili ih donosim ... kao i reznice clerodendruma (dugujem ih još jednoj dami Embarrassed)
Za nju, prvi ovogodišnji cvet biljke koja jedina može da konkuriše lepoti ruža a koju sam zavolela upravo zahvaljujući njoj.

Obišla sam zimovnik i evo trenutne situacije kod nekih
Ostici spremni za proleće

muškatle se bore za zrak

kažu da bugenvilija pravilno prezimljava ako ne pušta nove listove, moja cveta, pa se pitam kako će proći

Necu budjenja
U kojima te nema
Cak i snovi
Tad su daleki
Jer
Srce je ispunjeno
Lepotom zivljenja
Svaki trenutak
Kad plovis mi
U mislima
(n.a)

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 14:57
Mimar tvoje su snježne  slike vrta bajkovite ali ova snježno bijela kamelija......smile227, predivna je!!!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 21:38
Kamelija, bogumila Thumbs%20Up
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 21:39
Krasne slikice Mimar
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 21:43
Stihovi su živa istina!

Fotke prekrasne.......
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.