Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 112> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovu vješalicu sam danas kupila u antikvarijatu za sitnu lovu.Moram razmisliti što ću s njom.Koji izazov!!!
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Sad nešto više znam
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ako sam dobro shvatila pitanje : Slova sam radila sa kupovnom šablonom,mješavinom strukturnog gela,kita za drvo i akrilne boje.
|
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Bibi ti si već u seniorima. Kiki predivno, kako li se samo dosjetiš.Dali si pisala sa v odenim bojama : za prozor.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
kiki, skidam kapu
![]() ![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasna je nema sta.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Evo,makjato sam pretvorila u šipkov čaj najbolje što sam znala,pa malo zelenog sjenčanja,još malo 3D,pa zlatnog kontura i još mrvicu natpisa.Kolegica ju je uzela mami za rođendan.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pozdrav Tatjani bg,"prtavoj ruskinji koja pšije caj".Nasmijala me.I naravno ostalim curama.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sestra se uz dosta razmišljanja odlučila za plavu,a ovu drugu možda uzme kolegica mami za rođendan.Ako ne, zadržaću je za sebe uz neke dorade.Npr.dodati još 3D medija,produžiti natpis,i dalje nastojati pretvoriti kavu u čaj.(Bila je kava sa šlagom,sad je kapučino,a u konačnici je možda ipak uspijem pretvoriti u čaj).Kaže kolegica:"Napravi onako da bude bistro,kao šipkov čaj,pa to je lako".-Sad ću ja to jedan čas,nema problema
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prekrasne kutije!!
Motiv, boje i izvedba, sve odlično.
|
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
ti si mene resila da ubjes
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ova mi je nekako još draža- super Kiki!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
a ja ne znam za koju kutiju bih se odlučila
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Dva tri puta sam pogledala jednu pa drugu kutijicu za čaj ,i da mene pitaš , ja bi se odlučila za prvu, uz dosta premišljanja koja je bolja
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasna je,tako si lijepo uklopila i boje i motiv.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Ovo je druga kutija za sestru.Danas ću znati za koju se odlučila.
|
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Da su ubacim u Kikinu temu, drugi sloj salvete je izvrstan za obrnuti rad na staklu, umjesto bojenja i sjenčenja ti komadići daju odlične efekte, samo se na fotografiji na žalost ne može dobro uočiti.
|
|
![]() |
|
Hvala žemske
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kutija ti je super.I ideja s drugim slojem salvete je zbilja dobra.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ne znam zašto si nezadovoljna kutijom za čaj?!
Meni se posebno svidilo ono sa strane di si napisala da si koristila drugi sloj salvete-odlična ideja i odličan rezultat. Što se tiče pretinaca, smijala sam se-radila sam jednu za nakit...a kako sam lijena Bože sačuvaj za stavljat slike ![]() ![]() kockastih pretinaca. Najprije je sve bilo o.k., pa mi počela ići na živce....na kraju sam došla u fazu da treba maknit čekić od mene...al, nekako sam je uspila završit Sorry šta sam se razvezala, a slike mi lijeno stavljat-idem se sakrit od srama ...još prije toga da kažem-svaka čast svima koji imaju volje radit kuglice i pisaanice-ja nemam, pa ubi me Pošto svi spominju poklopčiće, heheheee, moram i ja opet odlična ideja, kao i izvedba ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |