Za ljubav nije kasno |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 17> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovi tanjuri su uređeni za 10!
Obadva! A na masline sam, a šta mogu-drag mi motiv, odmah pala! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Želim ti brz oporavak, i nove prekrasne radove!!! |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Onda je pauza opravdana, nadam se da je sve dobro prošlo, sigurna sam ,i znam nešto o tome jer sam mirovinu zaradila u očnoj amb. doduše radeći sa djecom,najljepši posao na svijetu
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Obećajem da ću se potruditi.
Malo sam pauzirala, jer sam operirala mrenu, pa na blizu i ne vidim baš dobro, jer ću tek dobiti naočale.
Ipak sam ponešto uspjela napraviti, ali sam bila lijena slikati.
obećajem, nema više ljenčarenja!!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Čekam nove radove , i dalje potpisujem svoj komentar od ljetos
|
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Gdje si majstorice?Hoćemo nove radove!!! |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
obzirom da za dobre želje nikad nije kasno - sretan rođendan
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
Sa zakasnjenjem cestitam vam rodjendan...
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Hvala vam cure!
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Ija se pridružujem čestitkama za rođendan,sretno.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Sretan ti rodjendan,svako dobro ti zelim
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Prekrasan je
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-tanjuri su predivni,savršenstvo bez mane...
|
|
![]() |
|
SunčicaVŽ ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 24 |
Prekrasno i presavršeno....
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
jednostavno, s a v r s e n.bravo majstorice
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Hvala vam cure, pohvale od majstorica je uvijek lijepo čuti.
Kao što sam obećala, evo još jedan tanjur, stakleni je i sve je rađeno ispod stakla
U živo se prelazi između centralnog motiva, koji je u jednom komadu i dijelova sa strane uopće ne vide, izgleda kao jedna cjelina, ali slika je uvijek lošija ( osim u fotošopu
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...fantastičan povratak draga Elza B.... etuii na tvoj način su predivni, ali ovaj tanjur s maslinom me ostavio bez teksta ...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Motiv, raspucavanje, jednostavno prekrasan tanjur
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |