kolekcionari kaktusa!! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Korisnik | |
pupa031 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 30 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Kiko-ko
![]() Ja blizanac, sa podznakom u jarcu, on me doveo u red ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Pupa,zbirka ti je toliko estetski savršena.Baš po mom ukusu.Ja sam u horoskopu Vaga.A ti?I Djevice znaju biti pedantne.Vidi se da tvoji kaktusi baš uživaju.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
joope ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
![]() |
|
![]() |
|
megs ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 17 |
pozdrav...ja sam naravno zainteresirana kao i uvijek =) samo sto se ja jos nemogu mjenjat kad imam sve male primjerke koji su se tek ukorjenili..ali naravno kad ih bude svakako =) |
|
![]() |
|
borzoj ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
obadva iz botaničkog vrta iz budimpešte davne 1982-3.
ima malaca- nemogu pogodit prilepit sliku,pokušavam
|
|
![]() |
|
joope ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
O blago ti se! Di si ih nabavio?
|
|
![]() |
|
borzoj ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
obadva ova imam u svojoj zbirci
|
|
![]() |
|
Prije par godina, u botaničkom vrtu u Češkoj su mi zapeli za oko ova dva kaktusa:
![]() ![]() Onaj veliki na prvoj slici je Lophocereus schottii f.monstruosus, a ovaj na donjoj Tephrocactus minor. Imate li ideju di bi ih mogla nabavit, jer ih ja još nigdje nisam uspila naći. U botaničkom je ponuda za kupnju bila loša, ma šta loša, skoro nikakva
![]() |
|
![]() |
|
megs ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 17 |
stvarno je super sve! meni se svi jaaako sviđaju ali nekako mi je u oko upao ovaj najviši uski..bas je super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Stvarno prelijepo, ostala sam bez riječi. A što se slika tiče neka ih je još puno da, ako ništa drugo, pasemo oči i uživamo u ljepoti.
|
|
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Preljepa kolekcija, uredna i vidi se da joj posvečuješ puno pažnje i ljubavi
|
|
![]() |
|
pupa031 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 30 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 40 |
Hvala
![]() .. ali kako im se broj u zadnje vrijeme utrostručio, vidjeti ćemo hoću li odoljeti pritisku ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Pupa, tvoja kolekcija kaktusa nije najveća ali je najljepša i najurednija od svih kolekcija koje sam do sada vidijo.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ma samo ti davi,i znaš kaj,uopće nisi uobraženko,ovako lijepa kolekcija se rijetko viđa
![]() |
|
![]() |
|
Astrophytum ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 119 |
Ocaravajuce!!! ![]() |
|
Gospod e GOLEM!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Imaš još??????
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
daaaaaa ni ja...pre pre pree dobro!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovako lijepu,bogatu i urednu kolekciju kaktusa još nisam vidjela
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |