Martin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesu li mi slike velike? kolika rezolucija mora biti? molim vas da mi kazete pa da ih samnjim
i za kraj bili smo vrijedni pa smo posadili svasta malina se jako rasirila ![]() ![]() male perunike od Trave ![]() rascvjetana borovnica samo neznam zasto joj listovi zute ![]() viseci vrt ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
bah jucer napisala ogroman post i stavila slike pa me izacilo i nije mi se dalo ponovo..
pa evo novosti : kako moj tata ne voli nove stvari tako njemu nikako nije pasalo da betoniramo (tj on da betonira) taj dugo zeljeni ribnjak, kupi on meni za rodendan (koji je tek za 2 mis. ![]() ![]() danas smo dodali zemlje sto je ostalo oko njega pa i lici na nesto ![]() iskreno nije mi bas po volji jer sam tila nesto sasvim drugacije ali mic po mic ja cu njega obraditi da mi za koju god napravimo veliki betonski ![]() cvijeca dosta je prezivilo zimu ali nesto nazalost nije. dosta sam grijesila pa sam neke stvari jucer vadila i micala u sjenu a neke na sunce ![]() draga Natalija ovo sam dobila od tebe kako se zove?ja zaboravila ![]() ![]() ![]() ima nesto i novoga ![]() ![]() mali bockavi od drage Otok ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
na dobro ti došlo proljeće!!!!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepo je počelo u tebe!
onaj mali slatkiš je vidno porasla!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
najdraze su mi proljetne slike
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Je, je ista glavica samo je porasla
pratim i ja vas svih samo se malo pogubim po forumu puno tema,puno vrtova a malo vermena
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jeli to ona ista glavica sa zlatnom kosicom ili imaš dvije? Vidim promjenu na ovoj od jučer!
![]() Kod tebe počelo proljeće, japanska dunja cvjeta...moja još ni traga....
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipo je počelo,a i male ručice su tu
![]() |
|
![]() |
|
Pocelo je
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() prva slika su lukovice kupljene vise neznam koje ali izasle su pola mini a pola normalne velicine s time da ove velike nisu jos procvjetale |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto nisam bila od studenog!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
dobro nam došla martina!
boja joj je prelijepa! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
moj vrt spava
![]() nazalost neke biljcice nisu prezivile zimu ali sad znam za sljedecu! p.s. postala sam ponosna vlasnica kaki jabuke i sljive ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Martina želim još slikica tvoga vrta.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Radovi napreduju.....biljke rastu, a bit će tu i za trbu i za dušu.....tvoj podmladak, odnosno pomagač je presladak.... |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
fino sto postavljas slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Je je moja cura je to
tocnije moj pomagac :)
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Prelijepo je sve, ali slika sa ovom malom ljepoticim (možda je i ljepotan) je prekrasna, je li to tvoj podmladak
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Natalijine lukovice rastu rastu.. :) hvala ti draga
trebam jos slikati sto su mi drage cure poslale cim kisa stane
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() malo novina od mene :))
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |