|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 43> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
lijepe slike prije-sada, navijam za ljetne!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
Stvarno su ove slike istih dijelova ljeti i pod snijegom prekrasne!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
Baš si lijepo posložila ove snježne i rascvjetane slike
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
po snjegu vrt izgleda bajkovito,ALI ja jedva cekam da vidim kako ce iz one 51 rupe izrasti i rascvjetati se lukovice
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
evo i ja malo prošetala po tvom vrtu čas mi bilo vruće a ćas zima ali sam uživala samo da su bile sanke umjesto onih kola još bi više uživala
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
Sunašce ne dolazim više, javi kad ćeš otopiti snijeg, pa da se vidimo!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
Uživala sam gledati ljeto-zima ,krasno zaista
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Dragi moji šetaći, hvala vam svima na posjeti i lijepim riječima.
Mari5510, to je snijeg od prije, sad ga nema. Kola su mi na žalost u raspadu i ne znam više što da radim da ih spasim. Uh, kako sam ljuta i tužna čim ih se sjetim.
Velika
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
Ali će se polako početi buditi,pa će biti šareno i veselo,lijep poklončić
![]() Ja upala u postavljanje slika,pa da pohvalim i kaktus,kažeš u podrumu,pa zar ti tamo cvate
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Mali kaktus, izgleda da sam malo pretjerala sa zalijevanjem kaktusa pa je krenuo prije sa cvijetom. Zna on cvasti i po zimi ali jako malo a ovo je bilo dosta cvjetova.
A moji ljubimci uživaju. Kad im se da su u kući ( samo mačke ), vrlo malo su vani na dvorištu a ostatak vremena samo ljenčare i traže finu papicu.
Pas Rexi si je prisvojio košaru od mačaka i sad ju ne da ni pogledati, iako mu je malo premala.
Cijelo vrijeme su u svojim toplim krevetićima u podrumu pored centralne peći.
Uh, što im je teško-heheh!
|
|
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |