Pomoć oko cvijeta |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 18:26 |
E ogroman je, nisam mogla a da ne dam neki komentar...
Želim ti svu sreću pri uzgoju i nadam se da će bit još toliki!!! Sve u svemu prekrasan je. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To ti je:točan naziv: philodendron wendlandii
Ova biljka treba puno topline i zato je uzgajaj u normalno loženoj sobi, budući da bi uspješno rasla treba vlažan zrak pa je trebaš svakodnevno prskati i to najbolje mlakom vodom također i korjenovu balu trebaš zalijevati mlakom vodom. Ona ti traži malo više gnojiva tak da je jedanput tjedno hraniš (običnim gnojivom.) Razmnožava ti se reznicama, ali moraju u staklenik... |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Pozdrav cvjećo ljubcima.....ovo je jedna vrsta filodendrona nisam siguran dali znam latinsko ime,ali znam da se lako uzgaja i to isto kao i klasičan filodendron.Voli se penjati pa je poželjno da ima potporu štapa....Pozdrav
|
|
![]() |
|
zlatnadolina ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 30 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 61 |
Dijelim isto mišljenje, imam ga i ja nije nešto posebno zahtjevan dobro napreduje, puže oko štapa.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Po mom mišljenju to je Philodendron. Voli svjetlo, toplo mjesto ( ne na direktnom suncu ), ravnomjerno zalijevanje mlakom vodom te povremeno orošavanje listova. Ne voli premještanje ni propuh.
Lijepo izgleda kad ga se veže oko štapa sa bambusovim vlaknima.
|
|
![]() |
|
Sancho1983 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
Pa zar niko ne zna o kojem je cvijetu rijeć
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Smanji po mogućnosti sliku. Ovako, bar za mene je prepoznati nemoguća misija |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sancho1983 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
Poštovani
Molim Vas za pomooć u vezi jednog cvijeta koji sam dobio. Ne znam naziv cvijeta niti išta o njemu te Vas molim za pomoć. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |