Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 370> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kao i maslačak i ja sam poštucala sve što je izgledalo suho ili zamrznuto i sad se pitam hoće li neke biljčice potjerati iznova kad stigne proljeće Hvala ti na slici prelijepog zalaza sunca, mnoge slične pamtim, možda ćeš jednom uspjeti "uhvatiti" meni najdraži zalaz, onaj kad se nebo i more pozlate..
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Slike kod tebe su uvijek super...
a cvijece je poznato da kod tebe raste bujnije nego kod ikoga ![]() Da te pitam za savjet, žuta(ona puzavica zutih cvijetova) -mislim da sam je dobila od tebe bas lani nekako mi izgleda suho ili se smrznula od zime.. hoce li potjerati ako ju postucam ili je to njezin kraj.. ![]() imam je posadenu vani i na suncanom djelu je... hvala draga |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za zalazak
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Slika je prekrasna, sve djeluje nestvarno
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ova tvoja me ostavila bez daha!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga hvala ti na informaciji i hvala ti za ovaj pre,pre,pre krasni zalazak sunca!
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lijepe vaze, lijepo cvijeće u kući i vani i lijepi pokloni....Lantana lijepo ti je krenula godina, a što će tek biti....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
je li TM bio i u emisiji na Tv
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe je ovako: vani raj a unutra elegancija, kao kod prave dame
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Lantana koliko ja znam sanselverija ne voli vodu .
Pa je ovo pravo otkriče što si to uspjela
![]() Šetnja tvojim vrtom raj je za okice
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Vaze i cvijeće su tako lijepo usklađene. Vidim da to voliš kombinirati. Sve pohvale
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mali kaktus nije ni meni bilo jasno dok nisam jedan dan uvalila ove sanseverije jer ih nisam stigla posaditi i tako su ostale, poslije sam probala sa hoyom i eno je još raste i velikim odreznamim komadom monstere, pustio je punu teglu korjenja u vodi, kod same vode je problem da ne dođu neke mušice, ali s ovim kuglicama odlično funkcionira, samo dolijem malo vode.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijep zalazak sunca si nam podarila.
![]() Ali sad mi nešto nije jasno,sansevenija raste u kuglicana odnosno hidrokulturi kak si rekla,a svi govore da ju nesmijemo puno zaljevati,a ako sam dobro razumjela tvoja je stalno na mokrom?
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam svima na pohvalama za moju kućnu kolekciju
![]() Nataly ovo su one kuglice što narastu u vodi, ova sanseverija živi tako u vodi već tri godine, to je tzv hidrokultura, kad biljke rastu samo u vodi. Bigi, MM pozdravlja, upravo je i sad bio na kvizu, ali opet ništa ![]() Proljeće ma nebi ja tebe preskočila ![]() Pozdrav svima uz prekrasan zalazak sunac jučer popodne! ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A što se tiče kućnog cvijeća i ono lijepo kao i ovo vanjsko. Ali meni se posebno sviđaju ti neki detalji kod tebe, recimo teglice, pa mjesta gdje postaviš cvijeć...jednostavno prekrasno!!!
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
A joj lantana, ja kad dođem u tvoj vrt samo uzdišem i žali što ne stanujem na moru!
Ukrasne posude za biljčice su ti jako lijepe.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Koliko prekrasnog sobnog cvijeća
![]() Nikada nam ga nisi predstavljala do sada, baš je to šteta!
Od danas imaš obavezu više
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Šetajući tvojom kučom i diveći se i cvijeću i teglama znala sam da će nutra biti divno kao i vani!!! Doduše ima jedna razlika, nutra je divno a vani predivno!!!!
![]() Kako i nebi bilo predivno kada je proljeće prve tebi svratilo u vrt!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |