Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 407> |
Korisnik | |
ariel ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas kad sam se vratila s posla vidim da mi je proklijalo 6 od 10 sjemenki. Jutros jos nije bilo nista vidljivo. Nadam se i ostalima. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
jedan je proklijala to vidim ide neki korjencic prem a dolje valjda ce narast
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Vidiš da se strpljenje isplatilo
Niknut će još koja pa ih sretno uzgoji u ljepe odrasle biljkice |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
nadams e da hoce vidim jos jedna klija samo da uspije mi jedna ziva ja sretna
ma mislim da je ipak bolje to sijati pred ljeto nego sada ali eto niej mi vrag dao mira :D |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Astrophytum ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 119 |
![]() ![]() |
|
Gospod e GOLEM!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mulenbergija ovo je fantastično, ja imam jednog malog, a već mi je ljubimac
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Neka od ovih i pola preživi bit će super
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Svakako da je bolje kad sjeme ima prirodne uvjete, sunčevu svjetlost i toplinu
Ali nestrpljivost je jača od nas |
|
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Stvarno prekrasna biljka ,treba još samo doči do nje
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Zna li mi netko objasniti da li se adeniumi orezuju - ako da, onda kada i kako se orezuju? Inače, Muhlenbergia, razboljet ću se od ovih tvojih slika. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |