Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 63646566> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mali gogo, stranicu sam odmah jučer" prožvakala," i ne silazim s nje. Odu ševljena sam svime što radiš, a hvala ti za cigansku kraljicu, potražiti ću, jer mi se zaista čini posebna.
Da si barem bliže Rijeci, pa da to dođem i vidjeti u živo, ali nikad se ne zna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Eto pozvan si da sa mnom odeš na Jankovac, čim malo priroda ozeleni. Dogovorit ćemo se, ljudi smo.... i susjedi!
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
I ja imam veliku okućnicu, ali moji bi samo voćke sadili i sade, a ja baš nisam lud za takvim stvarima od kojih ima neke veće koristi... Da, predivan kraj, ali ponekad poželim da sam na nekom urbanijem mjestu, a ne Bogu iza nogu. Eto, vidiš... Ja sam tako blizu, a još nikada nisam bio na Jankovcu... Valjda zato što imam svoj Jankovac oko kuće... Heh! Dobro... Pozdrav, susjed! |
|
![]() |
|
nera ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
evo na poslu sam uspjela otvoriti starnicu. odlična je. u čemu je problem da ju ne vidim doma.
|
|
Life is like box of chocolate...
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() Vodeni vrt ![]() Bilje i ostalo..... ma jednostavno fantastično. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Ovo što je prikazano ovdje na fotografijama je ispred moje kuće.
Ako si posjetio moju stranicu tamo isključivo pišem o vikendici i fotografije su s vikendice.
Doma nemam puno biljaka, jednostavno nema dovoljno mjesta za sadnju pošto imam tipično gradsku, malu okućnicu.
A na vikendici imam oko 3000 m2 prostora za ispucavanje svih mojih vrtlarskih želja.
![]() Hej, ti si skoro pa susjed, ...Feričanci...., često lunjam tvojim krajem, a bome odvezem se i dalje tamo do Jankovca, pa u šetnju.
![]() Živiš u prekrasnom kraju!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ja sam iz Valenovca, odnosno Feričanačko vinogorje (Feričanci kod Našica prema Orahovici). Naravno da mi govori... Dobro, jedino vikendicu ne bih znao pronaći... A šta imaš od bilja doma? Ništa sada ne kužim? Gdje ti je šta uređeno? Ako dobro kužim, vikendicu tek sređuješ? |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Triša sviđa ti se zumbul "Ciganska kraljica"
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala svima na pohvalama!
Ako ne možete uopće otvorit stranicu, onda vjerojatno taj tren stranica nije bila dostupna. Često im se to događa u zadnje vrijeme, ali je kratkotrajno.
Ako vidite početnu stranicu, a ne možete otvarat druge stranice, hm, kažu mi da Firefox i Opera posljednji znak '/' u adresi podstranice zamjene za '\'. Još nisam odgonetnuo zbog čega se to događa. Jednostavnom promjenom znaka '\' u znak '/' gore u adress baru ispravlja se greška i stranica se može otvorit.
Pokušat ću to riješit što prije.
Tiljo, iz okolice Osijeka sam. Vikendica mi je na obali Drave kod svetišta svete Ane u Bistrincima, općina Belišće.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno. Svaka čast...
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Mali Gogo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nera ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
divno, bezteksta sam. a ni ja ne mogu prošetat starnicom. a zašto???šmrc
|
|
Life is like box of chocolate...
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Mali Gogo ja sam amforicu juce vidjela u osjeckom Pevecu! :)
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Mali gogo prekrasan vrt....
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A zašto ja ne mogu prolistati onaj www?
![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
A listajući tvoju stranicu sam saznao da imam grm koji se zove japanska dunja...
![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
I ja sam prošao po tvojoj stranici na brzinu... Ima super ideja i slika! Odlično!
Nisam nigdje na stranici zamijetio da piše odakle si?? |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo me opet. Otišla sam na tvoju stranicu i skoro pala u nesvjest. P tamo sve piše, samo sam malo prolistala, a li obećajem da ću sve proučiti od a do ž, jer sam vidjela da je puno korisnih informacija i ideja. Kad sam pak vidjela da imaš narančasti zumbus, ostala bez teksta.
Bravo, bravo, ja sam naravno amater i vrt i dvorište mi je hobi i zabava, a li ovo što si ti pokazao - nemam riječi.
super si - odoh natrag na tvorju stanicu, potpuno me zaokupila i dobro nam došao, da te nema trebalo bi te izmisliti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Pa ovo je neviđeno, zaista prekrasno. Ajde opiši nam kako je sve nastalom, kolika je kvadratura pojedinog djela, što je sve posađeno, koliko vremena si izgubio (pardon dobio. jer to nikako nije izgubljeno vrijeme) i isto tako ne manje važno koliko treba minimalno potrošiti za nešto tako bajkovito.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 63646566> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |