Kreativna radionica by M&M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 36> |
Korisnik | |
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imam ja još puuuuunnooooo tema za podijeliti sa vama.
Mislila sam to staviti sve na jednom mjestu ali su mi savjetovali da svaku priču stavim kao novu temu... eto tako tražite me da uspijete sve popratiti ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Trudit ćemo se da te pratimo i veselimo se novim slikama
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Pa radi on radi ali moram reći da je potrebna dobra motivacija hehe
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
E prekrasno i zanimljivo,a što se tiče motivacije pa nije valjda samo to pilence
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prekrasna priča o nastanku jednog jezerca!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno Monny,jedva cekam da vidim proljetne slike
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
joj joj pivo i ne spominji to je pod OBAVEZNO!
![]() |
|
![]() |
|
HEY misty nema na čemu - možda nekome i posluži da otprilike vidi otkuda krenuti....
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ima još slikica od prošle godine do sada budem stavila čim prije i jesen i zimu... a onda čekamo proljeće 2011. pa počinjemo sa novim zapažanjima...
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej evo me k tebi, joj jezerce, podsjetilo me na moje u vikendici, koje je potpuno zaleđeno, no ribice će nadam se preživjeti.
Prekrasno je tvoje jezerce, potočić, mužić, a kad dođe proljeće moći ćemo vidjeti koliko su nam ribice narasle. Moje imaju i ime, nadam se da će prezimiti, ovo im je druga zima.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Evo sad ću staviti još slikica pa ćeš vidjeti moje prije zime (ja ih i sad vidim) led se jednom otopio a ovaj sada je tanak i proziran pa ih vidimo
![]() naše nemaju imena ima ih previše... ne znam di ćemo sa njima kad se ovog proljeća razmnože jer u naše jezerce stane oko 35 do 40 ne više (i to je puno neće puno rasti jer neće imati prostora)... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
I naš mačak Miško je ovdje pronašao svoju oazu opuštanja...
![]() Uvijek je dobro došao osim kada vreba ribice ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kućica za ptičice bi trebala biti na višljem mjestu..
ali evo za sada ovdje lijepo paše... ![]() |
|
![]() |
|
Ovdje ako bolje pogledate možete vidjeti da smo tek počeli raditi stazicu unaokolo jezerca i kamenjara (dugo je trajalo zbog sakupljanja kamenja...
![]() |
|
![]() |
|
Pokušaj malenog slatkog mostića preko potočića...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |