Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 267268269270271 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 22:11
draga, samo da ti mahnem!
Pusa Roku i Mirku!
A tebi jedna najveća  smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 22:16
Sad ću ja malo njurgati - zašto je kod tebe 20 stupnjeva, a kod mene samo 15 LOL ? I zašto je kod tebe sunce a kod mene neka maglica?

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 22:17
prekrasno!!!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 22:53
Lijepo, lijepo, lijepo..........
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 23:35
Nakon ovih slika prekrasnog cvijeća jednostavno ostanem bez riječi
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 00:25
smile186Isusek, Isusek, kak je lijepo. rođak od burita prekrasno crveni, a aloja cvatesmile94
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 04:58

Zadnja dva dana i ovdje je izgledalo kao da je proljeće već tu, sva sreća da su propupale samo biljčice koje će podnijeti i mrazeve koji će nas još posjećivati!

A tvoj rascvjetani vrt je uistinu prelijep!! Njevica me svaki put iznova obori s nogu!!! smile39
Time is something you can never get back..
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 06:47
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Sad ću ja malo njurgati - zašto je kod tebe 20 stupnjeva, a kod mene samo 15 LOL ? I zašto je kod tebe sunce a kod mene neka maglica?

A kako bi tek ja, draga OTOK trebala njurgati i na tebe i na Lantanu....Wink

Lantana ovo je zaista raj.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 08:04
lijepe slike tvoga cvijeća u tvome rajskom vrtu!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 08:17
Lantana, tvoj vrt već pršti bojamaThumbs%20Up! Kako su ti prekrasni sukulenti...Ipak je razlika kad slobodno rastu ili ih "stišćemo" u pitarima.A cvijet aloe....Clap.

Čestitam Roku ali i noni. Znam kako ti je teško što je daleko...Cry
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 08:53
smile227 za crvenog buritovog rođaka. A slika masline je prekrasna, obožavam masline !
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 10:25
eh,kako je divno svratiti u tvoj raj,i uzivati u tim bojama ...i kod mene sija sunce,dan je predivan,ali nemoguce je raditi u vrtu.
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 11:38
ClapClapClapprekrasno, no ovaj bi put izdvojila ostić!  ima posebno lijepu boju!!!!!!!Tongue
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 12:44
je li se primio onaj moj "picmoljak" od kalanhoe, sad me je sramEmbarrassed
imaš ti veliku takvu za razmnožavanje,
a kampanulu vrtnu plavu mogla sam prije "odmrznuti", budem ti ju posalala poštom, ima u vrtu kod mene, pojavili su se listovismile75
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 12:55
kod tebe stvarno kao u raju smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 13:43
Ima Gibonni jednu lijepu pjesmu u kojoj veli stih "Čemu se nadaš srce moje.." - evo moje se srce nada i čezne za takvim slikicama iz mojeg vrta!! Krasno je što nam daruješ boje, sunce i more i onda kada kod nas još biljkice spavaju.. Ova slika mi je divna.. Crvendać krasan, kao da ga netko slikao i obasjavao crvenkastim sjajem.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 17:26
Krasan ti je ovaj sedum aurora, tvoj je crven a moj u garaži zelen i mrvicu crven, tvoj cvate a moj će tek cca u aprilu, maju..... aloja famozna ali danas ipak biram sunčani pogled kroz maslinu Hug
Pusa za Roka Big%20smile
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 19:21
ovo je prava cvjetna simfonija, draga Lantana, ne želim ništa izdvajati sve je savršenoClapClapClap.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 22:34
smile141
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 22:41
Draga Lantana, propustila sam... oprosti...
I ja sa malim zakašnjenjem šaljem Roku puno pusa i želim mu sretan rođendan!
smile82

Veliki i lijepi dečko!

Kod tebe je sve procvalo a kod nas će to tek za par mjeseci. Baš sam sretna kada zavirim u tvoj vrt!

Rijeka

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 267268269270271 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.