Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 23:14
Krasno, prekrasno!

smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 21:54
smile79..SAMO DA SE POZDRAVIM CURA MOJA ...
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 19:23
halo cure bok  hvala na obilasku makar još vrt nije baš reprezantativani Big%20smile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 14:09
Fany54

Dudo i tebi ,vrt ce za koji dan biti bujniji
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 13:10
draga duda baš justros mislim na tebe, e vo samo što sam sjela za komp a tvoj vrt posebno kamenjar me baš oduševio, nedavno me naša gia pitala za sjemenke bamnje za tebe i evo danas sam nabavila pa pošalji adresu na pp da ti pošaljem ,ClapClapClap bravo za tvoj vrt 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 12:59
evo da malo pokažem mog još uvijek uspavanog vrta nažalost susjedova krošnja bora dobro usporava buđenje pa je još uvijek sve u svemu pusto
ovo zamotano je bugenvilija i duboko se nadam da je preživila prvu zimu vani,eto kale pored nje izviruju

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 09:33
evo počinjem slikice sa ovom biljčicom,neznam kako se zove ali vidla sam u svakoj dalmoškoj kući pa prema tome treba biti i kod mene LOL ako neko zna o čemu je riječ ?
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 11:28

Ma ti lijepo susjedu serviraš   priču da se iz bora, kada puše jači vjetar čuje strašno pucketanje, (pogotovo ako susjed nije stalno u toj kući), prestrašiš susjeda, još ako pušu vjetrovi prema njegovoj kući, poplašit će se ka se ne sruši na njegovo!!!  Častiš par susjeda, ili par tvojih prijatelja, da te podrže, malo  zatreptaš okicama, MOŽDA USPIJE!! 
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 11:15
ma bi ja stavila al fakat se nema šta vidjeti čak niti kod mene ne cvijeta skoro niš nažalost moj vrt je trenutna pustoš moj susijed ima ogroman bor u vrtu koji je skoro nad menom sa svojom prevelikom krošnjom osim što imam hrpu iglica po vrtu i ko luda mara ih stalno skupljam ,pa onda one odurne gusijenice(prelac),pa pelud od koje nemogu niti disat a kamoli da otvorim tih mjesecdana prozor i naravno hlad jedan nemogući hlad sve dok sunce ne dođe popodne tako da npr.kod njih naravno ostići naveliko cvatu kod mene nema skoro niti pupoljaka...mislim da ću u jednu "akciju" jer jednostavno je osim sveha taj bor i velika požarna prijetnja kući pa prema tome koliko god ja volila te biljke mislim da ću morat nešto poduzeti..a slikice će doć bez brige
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 10:41
Sada si već sve orezala, okopala, donijela zemljice gdje je potrebno, nadomjestila biljčice koje su dobile nogesmile178, nisam ja, časna riječ!!

Pa bi sada mogla sletjet i koja sličica, ma neznaš kak je nestrpljivo čekam, a i ostatak ljudi koji svako malo virne na tvoju stranicu!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 21:23
Hočemo nove slikice Wink
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 15:47
smile39         smile78
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 10:58
nisam još niš slikala kad ni nema bogzna što..sad čistim prek ceste oko parkinga,počupali su dosta lavandi ža mi je jer su bile već lijepi grmići ma nek idu vrit ..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 10:57
Originalno poslano od člana LOVRO LOVRO napisao:

Oooo, drago mi je da si se vratila i da  te silno nevrijeme koje te pratilo na GO nije nikud odnijelo!!!!
Wink

Kak napreduju amarilisi???
Moj je u fazi pupanja; uskoro i cvjetak!!!Tongue
mislim da svekine negativne vibracije(mislim prema cvijeću) daju malo danka LOL....samo je jedan dao listive visine 10cm a drugi niti trc...sad sam ih presadila u vrt  jer nemam gdije u kući držat  niti jednu biljkicu pa svaki dan virim jel se nešto događa...mislim da sam nestrpljiva Big%20smile
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 22:16
Draga moja od kad nisam bila kod tebe,,,ma nisam ni kod koga samo sma s e vratila....za sad te samo pozdravljam a poslije ..svve malo pregledam jer sam se poželjela tvoje ljepote
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 21:23
Oooo, drago mi je da si se vratila i da  te silno nevrijeme koje te pratilo na GO nije nikud odnijelo!!!!
Wink

Kak napreduju amarilisi???
Moj je u fazi pupanja; uskoro i cvjetak!!!Tongue
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 22:27
baci poljubac s Murtera preko u moj Pirovac za kojeg me veže puno toga.....a ja se vratim tu dok ti staviš fotke, jel važi?
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 22:04
Vrijedna si, vidim! Svaki dan imaš puno volje i posla! A temperatura ti ide na ruku! Kako je toplo kod tebe draga...Tongue
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 09:56
budem jagoda ali fakat je veliki kaos u vrtu pa moram sve sredit a onda poslikavanje da vidite vrt u mirovanju LOL
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 02:28
Dobrodošla Duda natrag u svoj dom i među svoje cvijeće...Obzirom da je lijepo proljetno vrijeme, posla kao u priči...Uživaj sa svojim biljkicama i pokaži nam i slikice...smile78
sutra je novi dan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.