moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 86878889> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WOW, prekrasnu pasifloru imaš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
bome wunderschoen!
Zaista je nevjerojatno lijepa, baš si sretnica kaj ju imaš!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
stvarno je prekokrasna pasiflora
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Jel to tvoja pasiflora ?
Ako je tvoja nemam rijeći kako bih ju pohvalia!
U Bau mau... sam vidjela jednu rozu al mi je bila preskupa
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
šta reči kad je sve več rečeno , mogu samo uzdisati i moliti se da dođem u posjed tih prekrasnih cvječkica
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Mislim da je ovaj vrt zavredil da se najde tam napred među friško gledanim.
Pa cvijeće priča priču samo za sebe. Prekrasno! Možda i da zamolimo za nove sličice! Vidimo se uskoro! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
lovro je u pravu ,kako do sada nisam pregledala tvoj vrt nemam pojma,valjda što si u zednje vrijeme manje bila sa nama, ali to nema veze za tvoj vrt mogu samo reći
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno je tvoje dvorište, a ono što si na početku napisala da ga ti doživljavaš kao kreativni nered, ja od nereda ne vidim ama baš ništa, ali od kreativnosti da
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Nebrem vjerovati da sam ti toliko puta bila kod tebe a nisam ostavila niti malecki trag. Ali cijelo ovu godinu listam, 2010 godinu, pitam se gdje ti je onaj betonsko-gipsani stol sa klupama!!!!
Tvoj vrt kao da nije na zemlji!!! Pa ako treba napustiti Zemlju da se vidi tvoj vrt u živo, napuštam zemlju drage volje!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Shasha , posluziti cu se rijecima od Freeland 44 :
Tvoj vrt kao da nije na zemlji ! ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
predivno cvijece
![]() ![]() kod tebe uvijek nesto posebno.. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
E Shasha, tog (Z)likovca bi i ja čorava morala vidjeti, ala su se svi sakrili kao da sam izvidnica za haški sud!!! Ali naći ću ga ja već!!!! Ne izlazim iz šume dok nije u košari, susjedi već misle da berem gljive!!!
Zato sam se sada prebacila na vrečice, kao idem sa Donom u šetnju!!! ![]() Hvala na trudu za slikice ![]() Ali kukurjek ti je predobar, sa ili bez snijega!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ovako prekrasnu nisam vidjela!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivan vrt oduševljena sam
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 86878889> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |